Forumet - Kliar och svider

Kliar och svider

1555 0 13
Jag och min tjej har sedan en två veckors tid har någon typ av sveda och kliande på förhud respektive blygdläppar. Det konstiga är att det började efter att vi haft samlag, med kondom. Vi har varit tillsammans i tre år, och först nu kommer det. Vi har sedan dess inte träffats förrän nu, men kliandet har inte försvunnit. Och nu när vi återigen har haft samlag så blev det värre för mig, svider lite mer nu. Återigen, med kondom.

Det enda som syns är att det är lite rött på förhuden, annars ingenting på varken mig eller min tjej. Kan även säga att hon har blött lite grand efter att hon kliat en gång.

Vad kan detta vara? Kan man få könssjukdomar, även om man aldrig haft sex med någon annan? Och kan dessa i så fall ge utslag först efter tre år? Vi brukar köra både utan och med kondom, då hon även går på p-piller. Vi har tidigare erfarit någon typ av obalans av ph-värdet i underlivet som även det sved lite grand, men det var värre än detta. Detta är mest...irriterande, för det gör inte särskilt ont.

Tacksam för svar!

Spana också in:

mrmrsano:

Haha nej, någon brevbärare finns det inte :)


Byt ut brevbärare mot någon som helst annan penisbärare då? Flugorna flyger inte från trumpet till trumpet på egen hand.

WickedBarbie:

gå till UM kanske? Någon? UM??????


Sluta förstöra tråden när vi som kan något spekulerar och försöker lägga en korrekt diagnos. Tack! [wink]