Forumet - Kliar sönder mitt underliv

Kliar sönder mitt underliv

11401 2 29
Är väldigt pinsamt att fråga men har haft sjukt mycket klåda i fittan sen typ december (?) fram och tillbaka. Nu är det sjukt mycket. Det brukar vara mest på morgonen, men det kanske bara är att man tänker mer på det då eftersom man inte gör något som får mig att tänka på annat.

När det är mycket får jag även som sår för att jag kliar bort hud och det börjar svida som fan, kan typ inte kissa, heh. Vet nån om det finns nån typ salva eller nå???

Spana också in:

Den blå tomaten:

Haha vågar inte!


Du MÅSTE våga! Någon gång i framtiden måste du, lika bra att börja nu. Det handlar om dig och din hälsa och sjukvården finns för att hjälpa dig med sådant som försämrar din livskvalité - och att du behöver klia sönder fittan är inte något du ska behöva dras med.
Snälla bara gör det, det är viktigt.
Nintendo:

Ah, tant på um informerade mig om att tvålen är jättedålig och så pratade hon på om hur hemskt det är att de marknadsför sig som intimtvål när de ställer till problem för så många [crazy]


men åh..
gynekologer säger ju att rakning också orsakar svamp. och även om man sköter sitt underliv bra så finns det ändå risker. vad man än gör liksom. dom blir aldrig nöjda [sad]