Forumet - Klicka här för att se min idiotiska fundering!

Klicka här för att se min idiotiska fundering!

8251 2 21

Spana också in:

eftersom inte bögarna är i majoritet i relation till alla hetero så har jag väldigt svårt att se att din sexuella läggning skulle påverka din presumtiva musikaliska framgång positivt. tror att din musikaliska kunskap väger avsevärt mycket tyngre än din sexuella läggning sett i ett framtida långt och framgångsrikt musikaliskt liv.

SAAB: Blir man kanske mer känd som artist om man kommer ut som gay före man fyller 18?
Du skulle onekligen få mer uppmärksamhet, eftersom homosexuella ses som förtryckt å diskriminerad. Så du skulle bli hedrad, ungefär. Det är ju så nu för tin.
t.ex, om du skulle säga att du ha ADHD å du är artist, skulle du få oerhört mycket stöd å annat skit.
så funka det. Människan är en simpel varelse.

Räänkkutus:
Du skulle onekligen få mer uppmärksamhet, eftersom homosexuella ses som förtryckt å diskriminerad. Så du skulle bli hedrad, ungefär. Det är ju så nu för tin.
t.ex, om du skulle säga att du ha ADHD å du är artist, skulle du få oerhört mycket stöd å annat skit.
så funka det. Människan är en simpel varelse.
Har inte ADHD, men nått liknande, Blink så två grejer då som jag kanske kan dra nytta av!

titlover: eftersom inte bögarna är i majoritet i relation till alla hetero så har jag väldigt svårt att se att din sexuella läggning skulle påverka din presumtiva musikaliska framgång positivt. tror att din musikaliska kunskap väger avsevärt mycket tyngre än din sexuella läggning sett i ett framtida långt och framgångsrikt musikaliskt liv.
full med skit, du är, säger Yoda. Vem bryr sig om mukisalisk kunskap. det handlar om story och känslor, och gärna exotiskt utsende. stryka allt det där - man skall se ut som manboy eller slutty negress, då kommer kontrakten.

SAAB:
Fast en papparazzi är ju nån som smygfotar kändisar, och jag tror inte du har hunnit smygfotat mig än xD
Du har ditt största fan här! Blink
Jag har hört din Tutti Frutti låt.. (hade gärna velat höra mer) och vet att du inte bara är en höjdare på att sjunga men också bygga världar, har en egen charm och stil framför kameran. Samt en känsla för mode.

Ordet charm har jag knyckt från en viss person, det är inget ord jag vanligtvis använder men upptäckt att det är väldigt starkt och positivt.. 
(Man måste ju kunna charma sina idoler). Rullar ögonen

Jag minns en gammal känd fotograf som fotade kändisar, men hennes fotografier upptäcktes inte förrän långt senare efter hennes död.
Dessa var analoga tror jag. Något tragiskt hade hänt (droger) men jag är smått avundsjuk på kvinnan faktiskt för killarna hade berättat att de inte ens hade märkt när hon var där och fotade, det hade blivit en vana och hon hade fångat otroligt vackra bilder med många känslor och ansiksuttryck..samtidigt blivit en trogen vän. 

En personlig fotograf behöver du nog tänka på, inte alla som har! Hjärta 
Hoppas du väljer den rätta, jag vet någon som kan få en av de mest blyga personerna att frivilligt stå framför kameran. Det slutar alltid med att de vill ha mer bilder på sig i fortsättningen.. Oskyldig