Forumet - Klotter (Spraya med sprejfärg)

Klotter (Spraya med sprejfärg)

1755 0 47
iosib:

ifall du bryr dig om sådant tvivlar jag på att gäng är din grej.


jag vet jag är ganska feg, det är därför jag är med där om du förstår vad jag menar. Men vi klottar "UG5" Det betyder UnderGround5, Det leder väll inte till något? Fast förstår om du inte precis kan svara på det p.g.a att det beror på om andra vet. Men tack för svaret :)

Spana också in:

Skaffa ett liv, gör något vettigt. Att förstöra allmän egendom kommer inte leda någonstans. Du får inte den street cred du tror att du får och du tjänar inget på det.

Vad är det du söker?

Om det är gemenskap så gå med i en förening, ett lag eller något liknande. Tro mig, du kan hitta bättre och mer konstruktiv gemenskap på annat håll.

Om det är pengar så är småkriminalitet knappast lönsamnt. Böter och fängelse kommer kosta mer en vad du får in. Skaffa ett jobb, hitta något kul att sälja. Det är lagligt och ger meriter. Prickar i register är mardrömmar för din framtid.

Är det spänning? Hitta något annat. Satsa på att bli kär, börja med en extremsport. Få adrenalinkickar som inte skadar andra.
DayserEyes:

jag vet jag är ganska feg, det är därför jag är med där om du förstår vad jag menar. Men vi klottar "UG5" Det betyder UnderGround5,


Alltså mitt tips är väl att omedelbart sluta skriva på det här forumet när du har avslöjat din egen tagg. Nu har dom ditt nick på det här forumet och jag hoppas verkligen att du inte är så dum så du har det någon annanstans. Dessutom har du flera inlägg på detta forum, kanske går att identifiera dig utifrån vad du skriver?

För övrigt finns det fan inget töntigare än små skitungar på 13 år som tror de är ascoola när de gör sånt. Du lär inte åka fast men gör du det sitter du i skiten. Du kanske inte är straffmyndig än men du kan fortfarande få betala skadestånd för sanering om det går så långt (det är inte dina föräldrar som betalar, det är du själv). Sen vet jag med egen erfarenhet att såna där "gäng" tappar i coolhet väldigt snabbt om man säger så. Dessutom brukar "oskyldigt" klottrande utvecklas till andra typer av brottslighet. Det är en viss typ av människor som hamnar i sådana grupper, och de är inga jag skulle rekomendera att umgås med på det viset.
Smart att öppet skriva din Tag, vad ni gör och ditt användarnamn bro.

Att tagga kan kosta dig jävligt dyrt om du inte är försiktig och om du plockas (det gör du minst 1 gång i livet om du håller på mycket) så kommer du få betala som fan och hamna i brottsregistret. Sen, Underground5 kan nog vara tidernas töntigaste crew-namn.

(Tagga på bara, men gör det med mening och lite passion)
Hoppa ur gänget. Att klottra är bara fjantigt och drygt. Kommunen betalar ganska mycket för att ta bort skiten, och de pengarna kunde de ha lagt på andra, viktigare grejer istället som material till skolor.

Minns när ja gick i tredje klass och vi fick beskedet att det var för mycket klottring och sabotage på skolans område att vi inte hade råd att ha skoldiscon längre.
DayserEyes:

Klotter (Spraya med sprejfärg)

Har precis gått med i ett förtortsgäng, Vi klottrar en massa och så men vad händer om någon anmäler det? Att vi klottrar. Gör polisen någon undersökning eller något sånt?


Jag AVSKYR klottrare och små jävla ungjävlar som tror att de är coola när de drar fram nattetid och skriver sina tags på allt från husväggar, skyltfönster till tunnelbaneväggar. Ni visar bara hur jävla dumma och ointelligenta ni i verkligheten här. [sad] Det enda ni är kompetenta till är att hålla i en sprayflaska!?? Vad ni borde få göra är att med en tandborste och med mängder av lösningsmedel få skura hela stan ren som straff och det kan ni får hålla på med tills varenda jävla stad och kommun är fri från klotter och tags. [mad]

Hoppas att vi ses på stan någon natt. [wink]
BevaraSverigeSvenskt:

Ni visar bara hur jävla dumma och ointelligenta ni i verkligheten här.


Tips, ska du förolämpa andra om deras intelligens, stava inte fel på ett ord med 2 bokstäver.BevaraSverigeSvenskt:

Det enda ni är kompetenta till är att hålla i en sprayflaska!


Ser att du har mycket erfarenhet av att måla.