Forumet - knakande huvud

knakande huvud

4354 0 81
jättejobbigt, när jag ligger och blundar så knakar huvudet på ett konstigt sätt.. typ knak knak och jag vet inte riktigt hur jag ska ha pannan ([shake]) typ får ligga och höja på ögonbrynen och massera för att det ska släppa lite. det knakar.. är som att skallbenet tar emot något, jätteobehagligt är det iaf jobbigare än vad det låter

vet inte om detta är en sorts huvudvärk eller att man spänner sig för mycket, tänkte om ni kanske hört om något eller upplever likadant..

Spana också in:

RadioAktivMakaron:

WAA? Fan va... scary!? Har du kollat upp det då? Läkare? Borde väl gå att göra något åt det, låter skitjobbigt ju.


aaa ska göra det om det fortsätter, har en tid snart

det är som att jag blivit oförmögen att ha ett naturligt tillstånd när jag blundar, att jag spänner mig för mycket eller nått

isola:

Vänster öra kuttrar, brummar och mullrar jämt, JÄMT. Skitjobbigt när jag ska sova. Blir lite bättre med öronpropp i iof.


ok men detta är mer som att det faktiskt rör sig med knaket.. något tar emot, låter inte bara. har du inte blivit frisk än?
Lounge fact:

ok men detta är mer som att det faktiskt rör sig med knaket.. något tar emot, låter inte bara. har du inte blivit frisk än?


Jo, är övrigt frisk. Men örongrejen började när jag blev sjuk, och har blivit kvar sedan dess + ökat.
Ska ta blodprov i nästa vecka för att kolla järnvärden etc, så kanske kan fråga och sticka fram örat till någon sköterska. Fast vill ju ha en doktor. [sad]
isola:

Fast vill ju ha en doktor.


aha men fråga henne ändå de brukar kunna fixa

du kanske har en vaxpropp?

RadioAktivMakaron:

Gör det! Har det hållit på länge eller började det nyligen?


typ tre dagar i rad.. haft någon gång tidigare vill jag minnas. hade lite yrselsymptom igår också vet inte om det kan ha med det att göra, löser sig!