Forumet - knepigt...

knepigt...

330 0 9
Hmm, asså det är så jag är så jäkla kär i en tjej som går på min skola vi har några lektioner i veckan tillsammans och vi åker i samma buss hem men hon går av några km innan mig. vi har pratat och så ibland på väg till bussen och ibland på bussen.

Och jag får känslan av att hon kanske känner något för mig med, verkar som det på sättet hon ser på mig hela tiden :O och hon verkar vilja prata med mig också.

men nu kommer vi till det jobbiga, Jag bor i ett litet samhälle det finns inget att göra och jag har det så jääkla tråkigt om dagarna, kommer hem käkar, ut och springer några kilometer efter det inget annat att göra än att sätta sig här...

det känns på något sätt som jag inte vågar försöka gå vidare med henne pga att hon kanske tycker mitt "liv" är så jäkla enformigt... tråkigt :S... om ni hänger med vad jag menar...

ehm, några tips? eller kommentarer?
men om ditt liv nu är så himla tråkigt..om ni blir ihop eller så kan det ju ändras? och jag tror inte att hon bryr sig om det egentligen..om hon gillar dig på riktigt..? hihi. jag tycker du ska säga det till henne, absolut. det är ju inte direkt så att du har nåt att förlora, eller hur ?

Spana också in: