Forumet - Knivhugg

Knivhugg

652 0 7
Om man skulle hugga någon i halsen med avsikt att döda personen så borde man ju kapa halspulsådern. Men hur djup in sitter den? Är den svår att komma åt med en kniv? Skulle en människa klara av att kapa av sin egna halspulsåder? Måste man vara stark för att den ska gå av? Om den är kapad hur lång tid tar det innan man dör? Om personen som blir knivhuggen sover, vaknar han/hon i panik eller vad händer? (Jag vill säga att jag inte har tänk att döda någon eller döda mig själv, det här intresserar mig och jag är nyfiken och jag ska skriva en uppsatts om just det här och jag har googlat runt för att hitta svaren på mina frågor men hittar inte så jag hoppas på att ni kan komma med svar.)

Spana också in:

Då dessa tämligen är fysiska aspekter så vore det hyggligt att få reda på detta utav en med sådana kvalifikationer och kunskaper då jag starkt betvivlar att någon här skulle kunna ge ett bra stämmande svar på frågorna.

Hursomhelst så äro flertalet utav frågorna hamnar baserade på individualitet, allt och alla är olika. Då personen i fråga orsakar en fysisk aktivitet gentemot en person som tager fysisk, samt psykisk aktivitet. Man reagerar olika, precisionen är olika samt hur den fysiska aktiviteten i praktiken utförs.
Kroppsliga faktorer innefattas även under individualitetens prägling.

Men hur djup in sitter den?
Är den svår att komma åt med en kniv?
Skulle en människa klara av att kapa av sin egna halspulsåder?
Måste man vara stark för att den ska gå av?
Om den är kapad hur lång tid tar det innan man dör?
Om personen som blir knivhuggen sover, vaknar han/hon i panik eller vad händer?


Då detta endast är ett råd, så är det såklart du själv som väljer... Men enligt mig så bör du ej välja dessa frågor utav flertalet o-benämnda anledningar. Välj istället någonting annat om det nu inte finns grundliga orsaker till ämnets val. Vad vet jag.