Forumet - Knivig fråga. Vad väljer du?

Knivig fråga. Vad väljer du?

1565 0 24

Fick denna fråga imorse, och jag kan fan inte svara. Jag måste inte svara, men, det irriterar mig att jag verkligen inte kan bestämma mig. Har tänkt på detta hela dagen.. Hur tänker ni angående detta? Vill båda ha svar och motivering. 

Senast ändrad 18 Apr 2013, 16:45 av André Vifot Haas

Spana också in:

Oj va lätt alla verkar ha att svara. Alla ni som funderar på att 15 min för sent, ni vågar säkert inte svara hehe.

Jag är osäker fan, men skulle nog välja ett komma för tidigt. 

Fast, å andra sidan skulle inte det där med att komma 40 min tidigt inte funka för mig i praktiken. Springer mellan olika grejer ibland, skulle behöva sticka en halvtimme för tidigt från vissa grejer för att vara tidigt på nästa. Fast det kanske man inte skulle tänka på. 

Alltid vara 40 minuter för tidig, lätt. Jag kan ju göra annat på plats. Införskaffa en mycket lätt fällpall jag kan ta med mig och sitta på. Ha med en bok. Sticka. Klottra idéer och ritkladd i mina anteckningshäften.

De enda avigsidorna är väl att det är svårt att hinna hem och äta på eftermiddagen om man har kvällsaktiviteter efter dagsaktiviteterna. Säg att min föreläsning slutar 15.00, vagnen tar en halvtimma hem, ska hinna laga mat och äta, ska vara någon annanstans kl. 17.20 (eg. 18.00). Jävligt stressigt (omöjligt) att hinna äta lagad mat då. Skulle få leva på frukt, sushi och solrosfrön, och jag skulle knappt kunna spontanåka på grejer alls...