Forumet - Knöl i fittan?!

Knöl i fittan?!

12359 0 69
Hade sex med en kille häromdagen, nu skrev han och frågade om jag hade p-ring, men det har jag fan inte!

H

Vet att mitt ex också kände nåt konstigt där inne, så jag bad honom kolla det nyss (weird jag vet), och han kände det igen. Knölen sitter hyfsat långt in och är stor. Har googlat lite och det borde vara livmodertappen, men vad i helvete gör den en fingerlängd in?! Borde den inte sitta längre in än så? Har aldrig hört nåt från någon innan! Jaja jag vet att jag borde gå till umo, men det känns onödigt när någon antagligen kan känna igen sig och säga vafan det är.

Spana också in:

Jag vet inte vad som är tillåtet på denna sidan, men denna bilden visar livmodertappen och borde ses i utbildande syfte typ:

http://ungdomar.se/img/upload/users/234524/forum/image.jpg

[Redigerad av moderator, då det är helt ok att länka till bilder på könsorgan om man informerar om vad det är men det kan vara känsligt att lägga en bild direkt i forumet]

"Längst in i slidan sitter livmodertappen, som är ingången till livmodern. Livmodertappen kan kännas som en knöl eller nästan som en nästipp. ."Från http://www.umo.se/kroppen/tjejers-underliv/ där finns lite bilder på hur det ska se ut också. Men sitter knölen längs slidväggen eller uppåt? Hursomhelst så kanske du ska kolla upp detta för din egen sinnesros skull. Skönt att få sitt första gynbesök över också.. Men jag tror att det är livmodertappen ni känner!


Fingerprints: "Längst in i slidan sitter livmodertappen, som är ingången till livmodern. Livmodertappen kan kännas som en knöl eller nästan som en nästipp. ."Från http://www.umo.se/kroppen/tjejers-underliv/ där finns lite bilder på hur det ska se ut också. Men sitter knölen längs slidväggen eller uppåt? Hursomhelst så kanske du ska kolla upp detta för din egen sinnesros skull. Skönt att få sitt första gynbesök över också.
Ska kolla upp det, men mitt första blir det inte, är inte typ 12 år (?)

Mollyofc:
Dom flesta killar vet väl inte ens att det finns annat där inne än en g-punkt, så någon borde ju frågat förut. Jag vet att det inte är onormalt, men har den hoppat ner på senare år eller vad är det frågan om liksom.
hur vet du att de flesta inte vet det? beror på om man ligger med okunniga eller inte. som om jag skulle fråga någon kille varför han har ett ollon.

Fingerprints:
Det är ganska vanligt att man inte går på undersökning innan man blir kallad till första cellprovet :) Det var inte menat som en förolämpning. När var du där senast då?
Det lät som att du trodde att jag var max 12 :P haha. Nej jag minns inte när det var senast, men har blivit undersökt 3 gånger kanske. Jag ringer dit imorron, säger att jag inte kan sova och sånt så borde jag få en tid samma dag.