Aviseringar
Rensa alla

Knulla


Mizdro
Ämnesstartare

Som sagt, det var en tid sen man över huvud tagen, ja.. Ugnsbakade en kalkon så att säga. Och undrar vilka slags kryddor man skall addera? Har dragit över lite rosmarin på fågeljäveln, så jag undrar om det kan smaka gott med tex lite pirri pirri för att circulera smaken i baken. Snöpp slänger jag in som ett avslutande ord på denna spontana tråd. Tacksam för alla svar.


   
Citera
Ämnesetiketter

hahaha, du fick mig att skratta i alla fall 🙂


   
SvaraCitera
reben

fattar nt


   
SvaraCitera

Här är lösningen på ditt problem!

03059-large.jpg


   
SvaraCitera

Mizdro:
Som sagt, det var en tid sen man över huvud tagen, ja.. Ugnsbakade en kalkon så att säga. Och undrar vilka slags kryddor man skall addera? Har dragit över lite rosmarin på fågeljäveln, så jag undrar om det kan smaka gott med tex lite pirri pirri för att circulera smaken i baken. Snöpp slänger jag in som ett avslutande ord på denna spontana tråd. Tacksam för alla svar.

känner verkligen igen mig, var i exakt samma situation för några år sen

det löser sig, problem kommer och går


   
SvaraCitera

Kalvfond löser ju det mesta i förhållande.


   
SvaraCitera

de bara nolla sej fu faan


   
SvaraCitera

nulla, fu fan


   
SvaraCitera

grädde uppskattas 


   
SvaraCitera

Hahahahahahaha, fy fan va rolig tråd 😀 Är själv mkt för matlagning och när folk kallar mig bög så säger jag att matlagning är en egen läggning Blink


   
SvaraCitera

salt, vinäger och syltad ingefära


   
SvaraCitera
Yaren

salt, citron timjan funkar också men mortla den. Då kommer du få ligg utan tvekan (och god mat) 


   
SvaraCitera