Forumet - Koenigsegg

Koenigsegg

226 0 21
Det är väldigt positivt. Sålänge dom har vad som krävs. Problemet är att Koenigsegg är ett märke som inte har stor erfarenhet av massproduktion i den skala som Saab behöver. Däremot finns kunskapen om hur man utvecklar bra bilar. Detta kommer att lyfta Saab otroligt mycket om allt funkar bra. Saab kommer åter att bli kvalitetsbilar.
Vore kul om dom fick sportigare drag såsom bakhjulsdrift. Jag tror att fler hade lockats om Saab blev lite mellanting mellan Volvo och BMW. Säker men sportig kvalitetskombi med bra klös, fin väghållning samtidigt som man inte snålar på utrymme. Då täpper man till ett hål i dagens bilutbud som kan vara strategist viktigt.
_Danne_:

Vore kul om dom fick sportigare drag såsom bakhjulsdrift. Jag tror att fler hade lockats om Saab blev lite mellanting mellan Volvo och BMW.


Det ligger något i det. Men jag tror Saab fortfarande kommer ha framhjulsdrift. Det som gjorde att Saab höll på att gå i kk var ju också det att de har för dåligt uppdaterat modellprogram och att bilarna påminner för mycket om varandra i utseende.

Spana också in:

Creator:

Bugatti Veyron 16.4 slog 2005 Koeningseggs hastighetsrekord.
Onödigt att påpeka det , men var bara tvungen [wink]

Obs. Sen vet ju jag inte om Koeningsegg tagit tillbaka rekordet under dessa 4 år men men (:


Bugatti har gjort precis som planerat, dom höjde fartspärren och höjde laddtrycket. Vips, samma bil men bra mycket mer flås. Fortfarande världens snabbaste riktiga bil. 430+ gör den nu. 1500hk lär den nog ligga på (dom uppger 1300).

Jag garvade bara åt amrikanernas försök med deras typ kitcar som gjorde 410. Veyron är en riktig bil. Ljudisolering, radio och rubbet. Det är så jävla häftigt. Lätt värdaste bilen i sin prisklass på strax under 12 mille (Koenigseggs värsting ligger på över 18...).