Forumet - Könsneutrala glåpord

Könsneutrala glåpord

849 0 26
I vissa fall är det nödvändigt att tala om för en person att den är värdelös och retarderad, i det här fallet råkar personen vara en kvinna och använder jag svordomssuffix som "hora"/"hynda" lär jag hamna i någon domstol.

Behöver tips på svordomar som inte kan anses kränka ett eventuellt kön.
Hon är tysk också om det hjälper. (Kan man säga åt en tysk "lär dig språket för helvete!!"? Det är ju inte direkt någon mörkhyad eller semit, då borde det väl vara ok?)

Spana också in:

Hjärtlös:

säg bara att du inte tycker hon gör sitt jobb som hon skatyp: det är ett under att du slutförde din utbildning då du nte kan någonting


Alltså jag har pekat ut alla fel hon gjort ganska omgående men hon bryr sig inte det minsta, ex. när hon skrev ut en medicin som i kombination med ett annat medikament jag äter (och hon är mycket väl medveten om det) mycket väl kunde ha tagit livet av mig om jag gått med på att använda det, så svarade hon bara "Du ska sluta sitta och läsa om de mediciner du får utskrivna, bara ta dem" och skällde på mig för det en stund.

(Den kommentaren är förvisso befogad om man lusläser biverkningslistor och tror sig få alla möjliga symptom men i det här fallet stod det väldigt tydligt i "varningar och försiktighet" att aldrig blanda dessa.)
Jungman:

Alltså jag har pekat ut alla fel hon gjort ganska omgående men hon bryr sig inte det minsta, ex. när hon skrev ut en medicin som i kombination med ett annat medikament jag äter (och hon är mycket väl medveten om det) mycket väl kunde ha tagit livet av mig om jag gått med på att använda det så svarade hon bara "Du ska sluta sitta och läsa om de mediciner du får utskrivna" och skällde på mig för det en stund.


vilken imbecill

Jungman:

(Den kommentaren är förvisso befogad om man lusläser biverkningslistor och tror sig få alla möjliga symptom men i det här fallet stod det väldigt tydligt i "varningar och försiktighet" att aldrig blanda dessa.)


ja, fan sådant kan du väl gå till åtal med?
Jungman:

et väl kunde ha tagit livet av mig om jag gått med på att använda det, så svarade hon bara "Du ska sluta sitta och läsa om de mediciner du får utskrivna, bara ta dem" och skällde på mig för det en stund.


men då skulle du sagt jamen i detta fall var det ju befogat, förstår du väl? och se vad hon säger.
Hjärtlös:

ja, fan sådant kan du väl gå till åtal med?


Ja, med det och några andra dumma saker hon gjort.
Men orkar inte för tillfället så försöker göra hennes arbete så jobbigt och otrevligt som möjligt mest.

Idag skall jag nog förklara för henne att pga hennes inkompetens så skall hon knäfalla och buga inför mig varje gång vi ses.
Jungman:

"Du ska sluta sitta och läsa om de mediciner du får utskrivna, bara ta dem"


Detta måste vara bland det dummaste jag någonsin hört. NÅGONSIN. Låter som någon inte borde vara läkare[mad][tired]

Att sedan dessutom resonera att personer bara ska ta sina mediciner o hålla käften tycker jag låter på tok för empatibefriat för att få vara läkare. Fy fan vilken jävla bitterfitta[tired]

[love]
Jungman:

ara "mhmm" och pratade om något annat, hon viftar verkligen bara bort allt som andra säger, oavsett vad det gäller.


Hur vet du att hon är så med andra? Bra om du stod på dig där. Klipp av och säg JA MEN ÄR DESSA PREPARAT BRA ATT ÄTA TILLSAMMANS ELLER INTE? varpå hon antagligen säger nej och då frågar du varför hon skrev ut dem tillsammans.
Uh så jobbig när man måste hålla på sådär.