Forumet - Köp inte chinos!

Köp inte chinos!

1429 0 86
Jag är inte det minsta insatt, men jag är säker på att det kommer bli en trend även denna sommar. Därför vill jag bara säga till er alla: Köp inte chinos. Det är skitfult. I synnerhet "lite avslappnat" upprullade chinos a'la Håkan Hellström som varenda jävla person som råkar befinna sig inom fem kilometers radie av Medborgarplatsen envisas med att lalla runt i.

Så, på riktigt nu. Det är verkligen inte snyggt, skärp er.

Image

Image


Om ni skulle vara riktigt, riktigt smaklösa idioter kan också nämnas att shutter shades, leggings och shorts råkar vara fult bortom alla kompromisser och aldrig okej.
Vägrar komma med bildexempel, det är för fult.

Spana också in:

DeathOrGlory:

Äntligen gör du något bra.


Tänker tolka det som en komplimang. Tack.

Butterscotch:

leggings och shutter shades är nog ändå värre, än chinos.


Mjo, men om man ens funderar på att köpa shutter shades så befinner man sig ändå i någon slags estetisk zon bortom all räddning. Majoriteten utav alla har fattat att det är idiotfult. Sedan finns det en samling folk som tycker att det är en kul grej (det är det inte), och så redan nämnda hopplösa fall. Leggings är ungefär lika illa, de är allmänt fula, osmickrande för kroppsform och fyller ingen praktisk funktion. Det är dåligt.

Buddah:

Blev sugen på att köpa nu :o


[mad]
Buddah:

Mitt undermedvetna kan inte hjälpa det...måste provocera.....


Ditt undermedvetna har nu en dödsfiende för livet [no-no]

Oväntad:

Haha, skumt. Gillar shorts dock, i kombination med strumpbyxor


Har i och för sig å mig hängselbyxor av modell kortare i benen och långa strumpor nu. Men det räknas inte riktigt, hängselbyxor är hängselbyxor. Shorts på tjejer kan i få undantagsfal vara acceptabelt, men oftast inte. Shorts i herrmodell är aldrig snygga.


McLuver:

Leggins och typ avklippta jeansshorts är ju teh shit


Skaru ha spö eller? [mad]