Forumet - Köpa bitcoin nu? Rätt tidpunkt?

Köpa bitcoin nu? Rätt tidpunkt?

2753 0 8
Hej,

Öppnar upp en ny tråd för bitcoin. Jag tycker det känns som rätt tidpunkt att köpa bitcoin nu som en investering. Priset är mycket billigare än förut.

Två saker att diskutera.

1: Är det rätt tidpunkt? 

2: Vart är det enklast att köpa?

(Om ni har någon annan guide som är enklare som också går på 5 min, länka länka!)


Tråd redigerad av admin. Reklam är inte tillåtet.
Senast ändrad 27 Jan 2019, 13:00 av time

Spana också in:

1. jag misstänker att på kort sikt är det alldeles för sent. De som bevisligen gör de riktigt stora pengarna dvs satt in kanske 100 kronor och plockat ut 1 miljon är de som investerade för flera år sedan. Enl mig är enbart kryptovaluta idag avsedd för pengar som man vill gömma för myndigheter ex svarta pengar. Ex pengar du inte vill visa att du tjänat och vill gömma för skattemyndigheter osv. Perfekt om man ex har stora skulder hos kronofogden och samtidigt kanske fått in ett större kapital som man inte vill att kronkalle tar. Samt naturligtvis ett krav för alla som sysslar med försäljning av "illegala varor och produkter" som droger osv.

2. frågan är kanske om du ska välja den enklaste eller om du bör lägga ner lite energi i ditt köp och hellre välja den som har lägst transaktionskostnader!

Att börja lägga upp länkar på UM till guider och hur man köper, säljer och tumblar bitcoin-small.png och annan kryptovaluta känns väl ganska så meningslöst då det finns miljontals bra guider på det oändliga internet att ta del av.

Och glöm "wallets" på nätet - satsa på hardware wallets typ Ledger Nano eller Trezor. Trezor är min favorit.  Tumme upp
Det kommer alltid finnas människor som tror att Bitcoin kommer falla till noll. Oftast så finns det tydliga trender vart dem här människorna kommer ifrån, jobbar med, etc. 

Bitcoin är för att stanna, exakt hur, etc är svårt att säga. Det samma gäller för många andra kryptovalutor. Så klart så kommer en majoritet att misslyckas. Samma som för företag överallt i världen.

Vill tipsa om att det finns mycket att läsa och lära sig om Bitcoin, krypto och blockkedjan här på *REKLAM BORTTAGEN*. 
Säg till om ni tycker något saknas? Bra guides för nybörjare är t.ex. *REKLAM BORTTAGEN*

Ha det! 

gocryptowise: Vill tipsa om att det finns mycket att läsa och lära sig om Bitcoin, krypto och blockkedjan här på *REKLAM BORTTAGEN*
Säg till om ni tycker något saknas? Bra guides för nybörjare är t.ex. *REKLAM BORTTAGEN*
Finns det någon bra guide på hur man undviker att svenska skattemyndigheter får reda på ens BT-förmögenhet så man slipper betala en massa jävla ockerskatter till skattmasen? Kan det inte verka lite märkligt om det helt plötsligt dimper in en eller ett par miljoner på det svenska bankkontot? Kan den svenska banken se att det är BT som växlats (sålts) och anar oråd att det är "svarta" pengar dvs oskattade pengar?