Forumet - Köpa bitcoin nu? Rätt tidpunkt?

Köpa bitcoin nu? Rätt tidpunkt?

683 0 6
Hej,

Öppnar upp en ny tråd för bitcoin. Jag tycker det känns som rätt tidpunkt att köpa bitcoin nu som en investering. Priset är mycket billigare än förut.

Två saker att diskutera.

1: Är det rätt tidpunkt? 

2: Vart är det enklast att köpa?

(Om ni har någon annan guide som är enklare som också går på 5 min, länka länka!)


Tråd redigerad av admin. Reklam är inte tillåtet.
Senast ändrad 27 Jan 2019, 13:00 av time

Spana också in:

1. jag misstänker att på kort sikt är det alldeles för sent. De som bevisligen gör de riktigt stora pengarna dvs satt in kanske 100 kronor och plockat ut 1 miljon är de som investerade för flera år sedan. Enl mig är enbart kryptovaluta idag avsedd för pengar som man vill gömma för myndigheter ex svarta pengar. Ex pengar du inte vill visa att du tjänat och vill gömma för skattemyndigheter osv. Perfekt om man ex har stora skulder hos kronofogden och samtidigt kanske fått in ett större kapital som man inte vill att kronkalle tar. Samt naturligtvis ett krav för alla som sysslar med försäljning av "illegala varor och produkter" som droger osv.

2. frågan är kanske om du ska välja den enklaste eller om du bör lägga ner lite energi i ditt köp och hellre välja den som har lägst transaktionskostnader!

Att börja lägga upp länkar på UM till guider och hur man köper, säljer och tumblar bitcoin-small.png och annan kryptovaluta känns väl ganska så meningslöst då det finns miljontals bra guider på det oändliga internet att ta del av.

Och glöm "wallets" på nätet - satsa på hardware wallets typ Ledger Nano eller Trezor. Trezor är min favorit.  Tumme upp