Forumet - Köpa converse

Köpa converse

520 0 8
Jag ska köpa nya converse men vet inte vart jag ska köpa det. Jag har tänkt att jag ska beställa på internet men vet inte vart jag borde göra det för ett bra pris. Jag vill ha dom vanliga vita höga conversen, hi eller vad dom heter men jag vill också ha dom vita låga, chuck Taylor tror jag dom heter. Men dom vita verkar vara dyrare än alla andra färger. Vet någon nån sida där dom finns billigt? Jag vill ha äkta converse men om nån vet någon sida som säljer fake som ser likadana ut som dom äkta så funkar det med. 

Spana också in:


Chocolatemustache : Vet någon nån sida där dom finns billigt? Jag vill ha äkta converse men om nån vet någon sida som säljer fake som ser likadana ut som dom äkta så funkar det med.
Du kan använda Prisjakt eller Pricerunner för att jämföra priser mellan olika sidor, här har du exempelvis för Converse Chuck Talor All Star Hi-Top Canvas: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=641851

Du kommer inte hitta någon svensk hemsida som säljer kopior, det är nämligen olagligt att sälja och köpa kopior av produkter i Sverige.