Forumet - Köpa kläder i webbutik (zamboka.se)

Köpa kläder i webbutik (zamboka.se)

394 0 2
Leveranstid
Din vara skickas generellt från oss 1-2 arbetsdagar efter att du har gjort din beställning (efter att Spreadshirt skickat varan tar det ca 5 arbetsdagar för posten att transportera varan till er). Villkor: - Att vi har mottagit din betalning och att du har gett oss fullständig och giltig betalningsinformation ( genom direktöverföring, kreditkortsbetalning). - Att produkten finns på lager. - Att leveransadressen är fullständig och korrekt. Vi levererar genom Deutsche Post och DHL. Tyvärr har vi ingen kontroll över deras leveranstider.
Leveranskostnader
Standard

Beställningsvärdeupp till 230 kr230 kr - 555 kr555 kr - 5.000 krÖver 5.000 kr Tyskland
27 kr36 kr59 krgratis leveransBeställningsvärdeupp till 249 kr249 kr - 1.200 kr1.200 kr - 5.000 krÖver 5.000 kr Belgien
Danmark
Liechtenstein
Luxemburg
Monaco
Nederländerna
Österrike
Schweiz *
30 kr59 kr59 krgratis leveransBeställningsvärdeupp till 249 kr249 kr - 1.200 kr1.200 kr - 5.000 krÖver 5.000 kr Frankrike
Irland
Italien
Spanien
Storbritannien
35 kr59 kr59 krgratis leveransBeställningsvärdeupp till 249 kr249 kr - 1.200 kr1.200 kr - 5.000 krÖver 5.000 kr Estland
Finland
Grekland
Lettland
Litauen
Malta
Norge *
Polen
Portugal
Slovakien
Slovenien
Sverige
Tjeckien
Ungern
35 kr59 kr59 krgratis leveransBeställningsvärdeupp till 249 kr249 kr - 1.200 kr1.200 kr - 5.000 krÖver 5.000 kr Cypern
Island
Japan
99 kr199 kr249 krgratis leverans
Expressleverans

Beställningsvärdeupp till 1.200 krÖver 1.200 kr Tyskland
150 kr180 krBeställningsvärdeupp till 1.200 krÖver 1.200 kr Belgien
Danmark
Liechtenstein
Luxemburg
Monaco
Nederländerna
Österrike
Schweiz *
270 kr320 krBeställningsvärdeupp till 1.200 krÖver 1.200 kr Frankrike
Irland
Italien
Spanien
Storbritannien
320 kr380 kr
* Vid leverans till dessa länder kan det uppkomma extra kostnader, t.ex. för importtullar och skatter.
Måste jag betala moms på varorna?
Beställningar måste alltid betalas inklusive alla delar som finns i beställningsbekräftelsen (moms, leverans etc.). Vid leverans till EU-länder är momsen alltid inkluderad i det totala priset. Om landet som produkten levereras till är ett annat än landet dit fakturan skickas, så är skattesatsen i leveranslandet avgörande. Som företagare kan du visa fakturan från Spreadshirt för skattemyndigheten. De kommer att godkänna fakturan eftersom Spreadshirts momsregistreringsnummer finns på dokumentet. Spreadshirt betalar inte ut någon ersättning för moms.
Expressleverans
Expressleveranser kan endast göras i de ovannämnda länderna.
Märkesprodukter av hög kvalité
För att kunna garantera en hög produktkvalitet arbetar Spreadshirt exklusivt med tillverkare av märkesprodukter.
Avbeställning eller ändringar i din beställning
Efter att du gjort din beställning får du en bekräftelse via e-mail. Om du vill göra ändringar eller avbryta din beställning så svarar du helt enkelt på bekräftelsen via e-mail eller kontakta kundservice på [email protected] Var vänlig och se till att du alltid inkluderar ditt order ID när du kontaktar oss (ditt order ID finns i ditt bekräftelse e-mail). VIKTIGT: Vänligen informera oss direkt om du vill göra ändringar eller avbryta din beställning; eftersom vi behandlar din beställning väldigt fort, finns chansen att din vara redan har levererats till dig.
Handla i flera Spreadshops
Spreadshirt är en Service för online merchandising som låter användare öppna egna butiker och designa egna merchandisingprodukter, för supportrar eller reklam, gratis. Tusentals webbplatser arbetar redan i samverkan med Spreadshirt. Du kan nu köpa produkter från olika Spreadshops i en och samma beställning. För att kunna göra det så lägger du dina varor i kundvagnen och istället för att klicka "köp" så skriver du namnet på en annan Spreadshop. Dina varor finns kvar i din kundvagn och du är fri att lägga till så många produkter från så många olika butiker du vill. När du är klar så klickar du bara på "köp".
Tekniska problem i din beställning
Att beställa med Spreadshirt är problemfritt med de flesta browsers (t ex Netscape Navigator, Internet Explorer, Opera). Om du skulle få tekniska problem så var vänlig och meddela detta för oss så fort som möjligt med detaljer om vilken browser du använder. I en sådan situation bör vi acceptera en e-mail beställning. För att göra detta så var vänlig att ge oss exakta detaljer om: kvantitet, färg och storlek på den valda produkten (om det är möjligt så även produktnummer) butikens namn eller URL din exakta adress Ihre dina bankuppgifter Vi kommer att kontakta dig om vi behöver mer information.
Orderbekräftelse ej mottagen
Efter att du gjort din beställning så får du en bekräftelse via e-mail. Denna bekräftelse skickas inom några minuter när vi mottagit din beställning. Om du inte får någon bekräftelse via e-mail så är det nog sannolikt att det uppstått ett tekniskt problem eller att det är ett fel i din e-mail adress (t ex stavfel). Om detta är fallet så var vänlig att kontakta oss direkt via [email protected] med den ungefärliga tiden för beställningen och butikens namn eller URL.
top


Läs på FAQ?