Forumet - Köpa mobil bredband o få dator.

Köpa mobil bredband o få dator.

2436 0 24
AlexFrågar:

Ok, så de blir inga extra kostnader då?


Skulle inte tro det. 399 är ju redan rätt mycket för mobilt bredband, men du får ju en dator till så det är befogat. Om du har kontanter skulle jag hellre köpt ett 12månaders-abbonemang och en obunden laptop. 24 månader är en lång tid.

Spana också in:

Saito:

Så vitt jag vet så har alla operatörer som erbjuder mobilt bredband ett maxtak för att man inte ska råka göra sånt[rolleyes]


Det kanske har blivit så nu men förut var det en massa liv om folk som fick skyhöga räkningar.
Sedan kom Plus-Sverker och slog bolagen på fingrarna...
Dyrt är det i alla fall.
AlexFrågar:

Så, räcker det med att leva på studiebidrag och vara 18år för att skaffa detta`??


om du är redo att lägga halva din inkomst på det i två år framöver så visst. skulle dock hellre köpa en dator kontant än på avbetalning. då 24*200=4800 är ganska mycket för en sådan dator om 2 år.

nu har jag inte jättestor koll på vad det är för dator etc, men du kan säkert få en likpresterande billigare någon annanstans.
Tack för din ansökan om 3abonnemang.

I samband med att vi hanterade din beställning så genomförde vi även en kreditupplysning. Resultatet av den upplysningen blev dessvärre avslag, vilket innebär att vi dessvärre inte kan teckna upp dig på ett abonnemang i dagsläget.

Alternativet du har vid avslag är att köpa kontantkort med eller utan mobil. Du kan läsa mer om våra förmånliga erbjudanden med 3Kontant här.

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att höra av dig till oss på [email protected] Vänligen bifoga ditt personnummer, ditt ordernummer samt vad ditt ärende gäller i ditt svarsmail till oss så att vi snabbare kan följa upp och hantera just ditt ärende, tack!

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Vaafan ja är ju myndig... Har det funkat för nån annan på detta forum?