Forumet - köpa sexleksak med mamma,knäppt?

köpa sexleksak med mamma,knäppt?

10912 0 84
jag vill beställa sexleksaker men är under 18, och man måste va 18 för o beställa från den sidan jag hittat saker på. min mamma och jag har pratat om sex, mens, underliv o sånt. vågar prata med henne om sånt. men jag vill nu beställa första sexleksaken men är det ok om jag berättar det för henne och frågar henne om hon skulle kunna beställa samtidigt så det blir billigare med frakt o så?

är detta otroligt pinsamt eller hur tror ni min mamma skulle reagera, att jag vill ha sexleksak och så?är detta helt knäppt att jag ens tänker tanken att beställa sexleksaker med min mamma alltså?att beställa samtidigt o hon ser vilka jag vill ha osv? o att hon tänker att wow min dotter kommer att använda dildo på sitt rum nu osv..

är helt seriös med detta, berätta gärna vad ni tkr.. jag vet inte hur jag ska göra,hahaXD[blush]

Spana också in:

JOQER:

n har väll själv säker använt sexleksaker som ung så hon förstår säkert


jo,fast samtidigt känns det ju lite pinsamt.=) liksom hon kommer ju tänka typ "jaha så min dotter ska börja använda sexleksaker nu..[ops]"hehe.

Hando:

ära sin mamma så gör man. Men känns det rätt för dig så gör det då.


ja..fast jag tvekar ändå[cute]vet inte hur jag ska göra..får tänka ett tag;P fast hittat en som jag verkligen vill ha..Rabbit Pearl heter den.[y] alla recensioner är typ fem plus,låter skitbra[cute]