Forumet - köpa stationär dator

köpa stationär dator

2508 0 72

Spana också in:

Om du ska köpa en färdigbyggd speldator så tycker jag att du ska köpa en som inet eller komplett bygger själva... inte någon asus eller liknande då de ofta är väldigt dyra i förhållandet till hårdvaran som finns i. De brukar även ha hyfsat gamla komponenter... (har dock börjat bli bättre på senaste tiden)

Rimligt pris: 10 000kr - 30 000kr

adaq: Om du ska köpa en färdigbyggd speldator så tycker jag att du ska köpa en som inet eller komplett bygger själva... inte någon asus eller liknande då de ofta är väldigt dyra i förhållandet till hårdvaran som finns i. De brukar även ha hyfsat gamla komponenter... (har dock börjat bli bättre på senaste tiden)

Rimligt pris: 10 000kr - 30 000kr
så jag ska köpa en  dator från inet?  har kollat lite på inet o dem är bra men vad menar du?
Jag skulle ha byggt min egna dator men visste inte hur man gjorde. Jag köpte en stationär dator och efter ca 1 år ville jag bytta chassi. Men jag visste inte vart alla sladdar ska och hur man gör för att sätta ihop alla delar. Men det jag gjorde var att kolla på alla delar och försökte lista ut vad det var, sen kollade jag på youtube vad delarna heter. Sen kollade jag på massor av videos där dom bygger datorer och på det sättet lärde jag mig att bygga en dator. Jag var jätte rädd att jag skulle ha sönder datorn och aldrig få den att fungera igen. Men jag lyckades, bara utav att kolla på videos. Om du gör det så kommer du säkert kunna bygga din egna dator :)