Forumet - Köpråd: Första Bil

Köpråd: Första Bil

3464 0 29
Hej jag skulle vilja ha en Första bil som är nyare en 2005.

Jag kan typ ingenting om bilar därför frågar jag er.

Det ska vara en sedan eller en coupé, men sedan är mer vanligare och billigare har jag för mig.[confused]
Här är listan på vilken bil jag kan välja (sedan listan med inställningarna sparade):
​http://bytbil.com/bilar/begagnade/sokresultat_begagnade_personbilar_i_lager_hos_handl​are.aspx?criterias=GGUBUCeADBl.VhgCUFhS-GcxFZwiyhhqAAA_!

Och listan på vilken bil jag kan välja (coupé listan med inställningarna sparade):
​http://bytbil.com/bilar/begagnade/sokresultat_begagnade_personbilar_i_lager_hos_handl​are.aspx?criterias=GGUBUCeADDpf1YYAlBYUvhnMRWcIsoYagAA_!

ÄNDRAT 2010-01-06 07:59

Spana också in:

Bajwa:

Men vi har haft en bil som äldre än 5 år och reparationskostnaden var så mycket att vi lika gärna kunde köpt en nyare bil av pengarna.


Det här med bilar är alltid en chansning. Det finns äldre bilar som går mycket bättre än nyare, det mesta handlar om vilka som kört den innan och hur de behandlat den, bytt olja, tvättat den osv.

Men charmen med äldre bilar är att man ska reparera dom själv så har man inte kunskap eller tid för det så är det väl lika bra att skaffa sig en ny för annars kan kostnaderna skjuta i taket, som du säger.
Bajwa:

Men vi har haft en bil som äldre än 5 år och reparationskostnaden var så mycket att vi lika gärna kunde köpt en nyare bil av pengarna.


Då är de ju bilmärket de e fel på..
Fransk bil eller saab gissar ja att ni hade då...

Jag skulle föreslå en äldre bil som håller och som man kan fixa enklare fel på själv och som man inte är JÄTTE rädd om. Nyare bil kan man köpa när man fått lite erfarenhet med körning..
Skriv gärna prisklass...

alleexs:

Audi,BMW och Mercedes gör ju bra bilar.


Köpte en BMW 735 -91 Den har kostat en del att äga och pyssla om men
alleexs:

ångrar mej inte en sekund![smile] kan lätt rekomendera en sådan!


Så grymt skön att åka, lagom pulver, mycket utrymme oavsett var man sitter, går som på räls oavsett hastighet och man framstår inte som nån bonde eller liknande (inget fel med sånna men ändå).

Alla bilarna nyare än 2005 i hyggligt pris kommer vara tråkiga, slöa och förmodligen gå sönder inom 3-5 år. Du får ju inte mycket premiumbil om du inte är ordentligt tät...
haha, en biltråd här måste jag ju posta nått...[y]

Och så skulle jag vilja tipsa om en bil som jag körde nyligen, men den är ju äldre än -05, fördelen är att det inte är en bil som minskar i värde utan ständigt ökar pga. dess låga tillverknings antal. Bilen jag talar om är denna http://www.blocket.se/stockholm/Peugeot_406_coupe__ev_byte_billigare_bil_2332181...

Kan säga så här bilden gör inte bilen någon som hellst rättvisa, den är fruktansvärt läcker i verkligheten. Och komforten är helt oslagbar, då har jag också rattat en del nyare bilar. Garanterat en blick fångare.
Btw. körde jag inte den bilen i annonsen[rolleyes] Körde en med V6:a[badgrin]

Dock hade jag rekomenderat att du köper en billigare bil, då du säkerligen kommer att backa in i det ena och det andra. [bigsmile]