Forumet - KÖRD

KÖRD

273 0 6

Har en kompis som fyllde 18 för någon dag sedan och hon fick sitt körkort samma dag. Hon skulle ut och fira och tog bilen i till stan och ställde den där. När hon skulle hem efter krogen fick hon för sig att hon skulle åka bil hem (!!!!!). Hon bröt mot ett antal lagar, körde mot rött ljus (var nära att kollidera med en bil), körde på fel sida av vägen och blev stoppad av polisen kort därefter, hade 1 promille alkohol i blodet. Har nu tänkt använda hennes situation i en skoluppgift, så jag undrar lite grann vad det är för lagrum och påföljder som kommer att ske? (Känns rätt dumt att fråga henne om det kanske...) 
MVH

Hmm asså lycka till med din skoluppgift. Men va FAN, att trafikverket släpper ut såna där personer i trafiken är ju jaa. Hade man varit i närheten av henne så hade man kanske inte suttit här och skrivit.

Vissa ska visst inte ta körkort innan man är 25 kanske? Att man ens har skrupler att sätta sig i en bil onykter och sedan köra iväg är för mig sjukt. Ingen empati i den människan. Såna ska inte vara i trafiken. Hoppas hon blir av med lämpen i två år och tänker igenom vad fan hon gjort. Sköt om dig och till din vän ett tips "don't drink and drive".  

Spana också in: