Forumet - körkort

körkort

2114 0 44
OF 5:

en god anledning är att det iaf i Stockholm snart är billigare att äga och köra bil än att åka kollektivtrafik.


det är ju inte alls bra va fan! nu bor ju inte jag där men det är ju meningen att tåg osv ska bli billigare, smidigare, snabbare och bättre så alla slutar köra bil så vi slutar förstöra vår jordkrasch:

du
bestäm
lägg upp ett schema
kör efter


ingen bra taggning

Spana också in:

patrick bateman:

usch det var inte heller nån bra taggning

jag behöver inte betala för det. det gör min farsa


bortskämda jävel [mad] men passa på och ta det medan du får det gratis då! är ändå värt å ha det fastän man knappt kör bil alls. nästan alla arbetsgivare vill ha det också om man nu inte jobbar på donken, klädbutik, teleförsäljare å dyl.
Nehas:

bortskämda jävel men passa på och ta det medan du får det gratis då! är ändå värt å ha det fastän man knappt kör bil alls. nästan alla arbetsgivare vill ha det också om man nu inte jobbar på donken, klädbutik, teleförsäljare å dyl.


hey! inte mitt fel att min farsa förösker köpa min kärlek. jag hatar fettot

jo är ju därför jag borde passa på och skaffa det men är fan inte sugenBlivande_japan:

haha VA?


haha ja. jag ser hans face i tidningen hela tiden. han gör mig sur så jag får skylla på honom. han verkar inte vara braChickiBull:

Å, har haft körkort i över 2 år
Fast har varit utan bil i ett halvår eftersom det inte är nödvändigt när man inte bor på landet längre


[n]
kachin:

Tycker den otroliga möjligheten att gasa ner och förpesta miljön är nog taggande


miljöhatare!!! [mad]

skulle vara skönt att kunna ta sig till gbg lite lättare dockpassaro:

Eh, om din farsa nu skall betala kortet så är du rätt korkad om du inte börjar köra för att fixa kortet. Det är rätt dyrt att skaffa körkort, så bäst du tar tummen ur arslet och börjar övningsköra.


jag är en knepig person, det är jag medveten om.
isola:

Bortskämda unge


var snäll!S3ON:

Ne, jag har inte heller orkat.. Inte ens jag som behöver betala för det.. Men ändå! Jag kommer faila så jävla hårt, så mina föreldrar kommer bli urfattiga!


faila inte då!

fast jag är också rädd för att faila. jag kan inte ens starta bilen och finns ingen som kan lära mig så måste låta idioterna i körskolan göra alltLunos:

Är en jävla frihet att ha körkort... ta sig vart man vill, när man vill. + kanske blir lite ensamt när dina kompisar har men inte du :(


hur vet du att mina kompisar har?? [shake]

jo klart det hade varit skönt och är ju värsta friheten. men är jobbigt att lära mig, plugga och snacka med massa körskolemänniksor som är jobbiga