Forumet - körkort hur lång tid tar det?

körkort hur lång tid tar det?

6034 1 28

Spana också in:

Då vi lär oss olika snabbt och är olika bra på att ta in teoretiska/praktiska moment så beror väldigt mycket på dig själv. Medan det gick bra för Åtta att klara av allting på två veckor så tog jag mig tiden att klara av det på knappt ett halvår för att jag ville känna mig säker bakom förarsätet och kunna reglerna.

Det bästa är om du åtminstone kan grunderna + köra på väg, innan du hoppar på en intensivutbildning.

Jag körde någon lektion varje vecka i ett år, innan jag tog intensivutbildningen. Det intensiva var då 2,5 veckor. Paketet bestod av 25 körningar. Teori. Båda riskutbildningarna. Och bil till uppkörningen.


S3ON: Gå direkt på riskutbildning steg 1 och 2 nu då! (om det finns tid) Därefter kanske du inte behöver så många fler lektioner än ett par..

Jag hade fått gå många körlektioner även om jag gjort dessa utbildningar tidigt (de på den andra körskolan jag var på sa direkt att jag kunde gå på 2.an då jag körde såpass bra åtminstone) men det tog ändå ca 10-15 lektioner till innan jag var helt färdig (och däremellan hann jag med utbildningarna. Andra körskolor kanske tänker att man ska ha klarat till ett visst moment för att få gå kursen men denna skolan struntade i det så länge man kör okej Party

Xisco: Jag hade fått gå många körlektioner även om jag gjort dessa utbildningar tidigt (de på den andra körskolan jag var på sa direkt att jag kunde gå på 2.an då jag körde såpass bra åtminstone) men det tog ändå ca 10-15 lektioner till innan jag var helt färdig
Hahaha snacka om att de mjölkade dig på cash!! Eller kände du innerligt att du behövde alla de där lektionerna? Du kanske råkade ut för en manipulativ jävel!  

S3ON: Hahaha snacka om att de mjölkade dig på cash!! Eller kände du innerligt att du behövde alla de där lektionerna? Du kanske råkade ut för en manipulativ jävel!

Jag kände att jag behövde dem lektionerna så ja. Tyckte det var dumt att de ville få mig till risk 2.an sådär tidigt som det faktiskt var.