Forumet - Körkortet

Körkortet

925 0 9
Tja nu har ju  körkortsproven blivit lite svårare o jag är orolig att jag inte kommer klara de! men måste man pluggga mkt? hur är de med er hur längesen va de ni tog körkort? o va de svårt att klara av provet? gjprde ni på de färsta försöket? ge mig lite tips hur ni gjorde så de skulle bli lättare för er själva! :)
4 år sedan i höst

satt i bonniers trafikskola, tankade dt från tankefetast. körde igenom alla delar av programmet  en gång och gjorde sånt där testprov på typ 60 frågor 2-3 gånger. aa sen gjorde jag dt riktiga teoriprovet och dt gick fint. sen typ uppkörningen 2 dagar senare o dt gick med braaa. 

körde ganska mkt med farsan, tog typ 4 lektioner i körskolan, och de behövdes verkligen pga farsan lärde ut många grejer som visade sig vara helt fel... h3h3h.... 

Spana också in:

Tog körkort för 2 månader sen, teorin var inga problem. Pluggade ungefär 2 veckor innan provet och satte 63/65. Körningen kuggade jag första gången, var sjukt nervös och kuggade på att backa runt hörn. Andra gången gick allt bra. Körningen var det jag tyckte var jobbigast, men om du gör något fel så tänk inte för mycket på det. Man har flera chanser på sig att visa vad man kan, ett fel är inget fel ;)
Jag körde mycket med pappa och tog 10 lektioner på körskolan allt som allt.
Plugga tills du känner dig säker, då kommer allt gå galant! Klarar du testen hemma är chansen stor att du fixar provet också, lycka till!

Danne_cars: Tja nu har ju  körkortsproven blivit lite svårare o jag är orolig att jag inte kommer klara de! men måste man pluggga mkt? hur är de med er hur längesen va de ni tog körkort? o va de svårt att klara av provet? gjprde ni på de färsta försöket? ge mig lite tips hur ni gjorde så de skulle bli lättare för er själva! :)
Du har ett antal år kvar tills det gäller. Läs boken, öva på frågorna i häftet så ska det gå bra.
Förmodligen kommer du gå via en körskola och då får du göra en hel del test på datorn vilket underlättar mycket.

Har haft körkort i två år nu så det är två år sedan jag gjorde det. Fick 1p ifrån godkänt första gången, övade mer i häftet inför andra gången och klarade det med god marginal.