Forumet - Kolla gärna på min video när ja sjunger skinny love!

Kolla gärna på min video när ja sjunger skinny love!

1088 1 15
Du måste ta det lugnare. Bon Iver är så bra just för att det är så nedskalat och hans röst är bar och enkel. Sluta waila och ta inte i så mycket i verserna eftersom du då inte får den starka kontrasten mellen vers och refräng.

Uppenbarligen kan du sjunga, med här har du några tips för att göra det bättre.

Spana också in:

Industrieproduktion:

Du måste ta det lugnare. Bon Iver är så bra just för att det är så nedskalat och hans röst är bar och enkel. Sluta waila och ta inte i så mycket i verserna eftersom du då inte får den starka kontrasten mellen vers och refräng.Uppenbarligen kan du sjunga, med här har du några tips för att göra det bättre.


Fast detta är Birdys version på den men jag kan hålla med dig, tack för tipsen :)
okej lyssnade precis och jag tycker du är jätteduktig.
MEN
Jag råkar nämligen misstänka att du har hört Birdys version av den?Och det känns som att du försöker låta för mycket som Birdy men ni har inte riktigt samma röst, du kanske ska försöka köra din egen version av det istället? Då tror jag det blir grymt!

lycka till [smile]
Fingerprints:

okej lyssnade precis och jag tycker du är jätteduktig.MENJag råkar nämligen misstänka att du har hört Birdys version av den?&ob=av2nOch det känns som att du försöker låta för mycket som Birdy men ni har inte riktigt samma röst, du kanske ska försöka köra din egen version av det istället? Då tror jag det blir grymt!lycka till


Tack! men jag försöker inte direkt sjunga som Birdy och ne vi har inte samma röst, men tack för tipset i alla fall :)
Låter lite som att du sjunger rätt nasalt, men det kan kanske bero på att ljudet inte är det bästa. Med rätt teknik ska det inte höras någon större skillnad när du håller för näsan när du sjunger (om du inte med mening sjunger med twang eller liknande).

Låter även som att du spänner käken och anstränger stämbanden en del. Jobba med att slappna av i käken och hitta kraft i magstödet istället för stämbanden när du sjunger.

Håller även med Industrieproduktion om att du måste jobba mer med kontraster, blir mycket intressantare att lyssna på då.

Men det låter inte alls dåligt, du har en bra röst och definitivt potential.
Capture:

Låter lite som att du sjunger rätt nasalt, men det kan kanske bero på att ljudet inte är det bästa. Med rätt teknik ska det inte höras någon större skillnad när du håller för näsan när du sjunger (om du inte med mening sjunger med twang eller liknande).Låter även som att du spänner käken och anstränger stämbanden en del. Jobba med att slappna av i käken och hitta kraft i magstödet istället för stämbanden när du sjunger.Håller även med Industrieproduktion om att du måste jobba mer med kontraster, blir mycket intressantare att lyssna på då.Men det låter inte alls dåligt, du har en bra röst och definitivt potential.


Asså jag har ju inte tagit några sånglektioner eller något så jag har ju inte övat på tekniken, men det var bra tips ändå, tack så mycket [smile]