Forumet - Kolla hit!

Kolla hit!

1306 2 34
hej. För det första, om det är nån som vill komma med onödiga kommentarer så låt bli. vet redan vad dom flesta tycker men det jag vill ha är bara svar på mina frågor.

om man bara röker, dricker te, äter ett äpple och en barnmatsburk per dag. Hur mkt kan man ungefär gå ner per vecka då? Tacksam för svar. Har inte ätstörningar förresten. Nyfiken.

Så låt bli med onödiga kommentarer och ni som svarar är guld värda! [love]
Du kan gå ner rejält, vet inte hur mycket, men grejen är att så fort du börjar äta igen så sväller du upp som en ballong, för då sparar kroppen extra mycket på maten för den har lärt sig att den kanske får gå utan o då vill den ha lite fett reserver. Så inte smart.

Spana också in:

Jag gick ner en hel del för något år sedan då jag var deprimerad under ett par veckor och endast drack vatten.. Låg hela tiden i sängen bortsett från de få gånger jag gick upp för att pissa. Rekommenderar icke detta, fick väldans koncentrerad urin som gjorde att mina urinvägar fick lite problem..
majsmajs:

men får äta nyttigt hela livet ut.


majsmajs:

röker, dricker te, äter ett äpple och en barnmatsburk per dag


majsmajs:

dricker mest vatten och te bara, utan något i förutom mjölk. äter mediciner också, antidepp ångest och bipolär


Nyttigt?? Det är alldeles för ovarierat och alldeles för lite. Du kommer ju få sjukt med näringsbrist, bättre att göra konditionsträning för att gå ner.

Om du tar mediciner är det extra viktigt att du har en kost som balanserar det.

Tar du lithium?


majsmajs:

Men vad skulle du tippa på per vecka?


Vet inte det beror lite på vad du har för kropp, hur den fungerar, förbränning etc. Om det var jag så skulle jag nog gå ned 3-5 kg första veckan, sedan vet jag inte om det skulle blir mer för varje vecka eller mindre eller hålla sig jämt.
majsmajs:

Om jag äter middag och en frukt då? Blir det ändå önskad effekt?


Om du vill gå ner i vikt (vilket du säkert inte behöver) så är det som alltid bäst att äta en varierad och nyttig kost men ändå göra av med mer energi än du tar in via maten. Vill du gå ner i vikt på anorexia-vis så är risken stor för näringsbrist, du kan tappa hår på huvudet och få många negativa effekter av det.
tjenistjenis:

Jo, jag vet det. Min medicin gav mig väldig viktuppgång då jag åt "normalt" dvs frukost och middag etc.


Att svälta sig, vilket du kommer göra om du inte äter mer är ändå inte rätt väg att gå. Ät helt vanlig mat, sån mat som du skulle vilja äta en helt vanlig dag resten av ditt liv, men tänk istället på mängden.