Forumet - Kolla hit alla! [mad]

Kolla hit alla! [mad]

195 0 5
Dold text: Och Ganon i synnerhet.

Nu får det väl för fan vara nog. Hur jävla lågt får du sjunka? Jag skulle vilja veta vad vad jag har mot gjort dig, som har lett till att mina konton blir hackade i princip hela tiden.

Inget? Nej, jag trodde väl det också. Utan att DU fick ditt konto låst av en MOD, och att det går ut över MIG. Fy fan vad fegt.

Det är en sak att du hackar mig, men att du gör trådar om det är bara för jävla lågt. Vidare står det typ ''haxxed för femte gången'' på vissa. Är det någon slags jävla bragd av dig att lyckas hacka mig eller?
I en tråd står det ''HAHAHAHAHA, detta är otroligt skrattretande'' I så fall borde man väl inte kunna skratta så där? Sen, det här med ''bättre lösen nästa gång, p13'' är väldigt lågt.

För det första: Du måste haft en jävla tur som har listat ut J4k0bfr31j bara så där. Du har ju FFS användt hackprogram och då är säkerheten på lösenordet som bortblåst, din lilla fitta.

För det andra: Jag är P13, ja. Men jag tål det att nån skriver det, som du förmodligen inte skulle ha gjort. Tror jag är bra mycket mer jävla mogen än vad du var när du var P13. Dessutom, hur gammal är du? Du är ju säkert många år äldre än jag, fy fan. Att gå på någon som är yngre utan någon jävla anledning. trodde man hade lärt sig att inte göra sådant.

Så du skulle kanske låta mina jävla konton vara i fred nu? Eller tycker du inte att det är tillräckligt? Det är jävligt störande att se alla haxxed-trådar hela tiden.

F.O.A.D.!
Valdtagen:

Du har ju FFS användt hackprogram och då är säkerheten på lösenordet som bortblåst


Inte då. Det finns inga magiska "hackprogram" som kan knäcka vilket lösenord som helst (eller okej, jo. Men då får man hålla på i evigheter). Däremot så kanske han har tillgång till din mail, vilket gör att han kan skicka lösenordspåminnelser till den. Har du testat att byta lösenord även där kanske...?

Spana också in: