Forumet - Kolla in Hellsing och deathnote, AWESOME

Kolla in Hellsing och deathnote, AWESOME

534 0 69
ok så kollade precis klart på hellsing!! WAAH!

www.alluc.org

där hittar ni det mesta gratis på nätet ^^

kolla in hellsing dock. sjukt najs.

VARNING!
mörk anime med blod och vampyrer. handlar om begär och lusten att sarga.

ingen jävla pokémon eller naruto här inte. anime för riktiga män[badgrin]

Spana också in:

fyfan trodde detta forum hade smak!

anime kan man inte läsa, ga gay gay gay gay gay gay!

ska man läsa ska man läsa litteratur!

flugornas herre, röda rummet, oliver twist, 2 kill a mockingbird m.m.

sailormoon e fanemej bra måste jag säga men man tröttnar på bristen av fullföljning i mainstoryn. för kommersiellt. dessutom så är överandändandet av "kawaii" äckligt. (om ni inte vet vad det betyder slå upp det)
Ska vi prata anime, så såg jag precis filmen Akira. Gissa vad besviken jag blev.
Den som var så hypad, så innehåll den ingenting. Vad är det för pseudo-filosofiskt skräp och överdrivna karaktärer?

Det enda jag uppskattade var cyberpunk känslan på omgivningen, hur välanimerat det var och hela 80-tals anime stilen.
talrik:

sailormoon e fanemej bra måste jag säga men man tröttnar på bristen av fullföljning i mainstoryn. för kommersiellt. dessutom så är överandändandet av "kawaii" äckligt. (om ni inte vet vad det betyder slå upp det)


Var.. det där riktat till mig? Och jo jag vet vad kawaii betyder, kan böja det också. Kawaii, kawaikunai, kawaikatta, kawaikunatta, kawaikute.

Tycker inte Sailormoon är så speciellt kawaii, har sett mycket sockersötare saker annorstädes. Sailormoon har lite små söta bifigurer, säg Chibichibi i Stars, men det är ju inte huvudsaken. Och säg mig: vad är inte kommersiellt? Hoshi no koe?
jellybeans: akira.. ere inte dne då en rud vaknar i en värld där skogen tagit över? genmanipulerad skog? om d e den så fattar jag va du menar.. skitkeff story.. en simlel ursäkt för att få visa upp seriös ögongodis.. MWAH! älskade ögongodiset.

hampie: altså.. karaktären sailormoon e för kawaii.. med sina utrbrott av ilska eller när hon krashar och brinner fullständigt pga en kommentar katten givit henne. gillar seriösa serier. seriösa verk. ta lost som ett exempel pga den otroligt fula avataren en shnbbe hade här. såg första sesongen men sen spårade de ut. serien förlorade sin seriöshet och därför mitt stöd. en serie måste ha ett slut. ett outraget slut. fuck days of our lives syndromet.

sylar: death note är otroligt bra. dock har det vissa brister. de försöker sig på en intelektuell kamp istället för en fysisk kamp som anime oftast levererar i crescendo efter crescendo. den här intelektuella kampen e dock keff ibland å man kan se hur logiken brister.