Forumet - Kollega tafsar på min pojkvän

Kollega tafsar på min pojkvän

2331 0 28
Jag var på min killes (vi har varit ihop i 2,5 år) nya arbetsplats för några veckor sen. Fick träffa hans kollegor för första gången. Det är en brud där som är väldigt högljud och tar mycket plats, hon går runt och skämtar och har hört från både min kille och från andra som känner henne att hon alltid pratar sex. Hon är oattraktiv (väldigt stor och jätte lång) ..
men när jag var där så tafsade hon på min killes rumpa, det var med lite humor i baktanken men jag tycker fortfarande det är respektlöst och jag gillade det inte alls. Jag sa ingenting för jag ville inte göra en big deal av det men sen när vi gick ut och tog en cigg så skojade hon igen och smekte honom på kinden när jag stod bredvid och det kändes skit konstigt och det störde mig mer än att hon tafsade honom på rumpan.

Hur hade ni reagerat på detta?

Spana också in:

Nintendo:

Vad tycker han då? Ogillar han det och upplever det som respektlöst? Det är hans kropp och är inte han okej med det så är det ju inte så värst trevligt.


Han sa att han tyckte också att det kändes konstigt och att det inte kändes ok att hon gjorde så. Han sa att han ska säga till ..

Han berättade också att hon gör så mot alla på jobbet men jag tycker inte att det gör saken mer ok för det ..

Hade själv aldrig tafsat på en kille som har tjej..
Om jag ser henne göra det igen så blir jag nog riktigt arg om han inte säger till henne på skarpen.