Forumet - Kom på en grej? så nu vill jag veta hur man bränner det på skiva

Kom på en grej? så nu vill jag veta hur man bränner det på skiva

65 0 2
Ha, jag är lite seg tänkt ibland. Jag är en snubbe som går IT-linjen. Och kom just på att vi har nån Windows 7 mapp som ligger på våra skol datorer. Som vi tydligen har installerat på Virtual VM Box? tror jag att det heter..

Så tänkte om man kunde ta den och bränna ut den på skiva och installera det?. Så om nån kan berätta om det funkar så vore det jävligt schyst [bigsmile]
§3. Genom din registrering accepterar du att inte använda sajten för att posta material, eller länkar till material, som kan uppfattas som stötande eller kränkande, t.ex. hets mot folkgrupp, sexuellt ofredande, trakasserier eller mobbning. Det är ej heller tillåtet att publicera material som medvetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på person(er) eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt. Spridning av och länkning till copyrightskyddat material (musik, film, mjukvara) är naturligtvis helt förbjudet i sådana fall det utgör lagbrott. Att diskutera piratkopiering och liknande är givetvis tillåtet.