Forumet - Kom undan tills slut...men!

Kom undan tills slut...men!

1315 0 9
Tidigare har jag har jag haft depression i ca ett år och lite till, jag drack nästan hela tiden när jag var deprimerad. Jag slutade aldrig, och det gick skit för mig i skolan, fotbollen gick också skit. Allt var typ förstörd.
men under de året har jag fått hjälp av pyskologer å sånt, och det hjälpte!
Nu , idag så är jag normal igen. Jag dricker inte, (men det var inte så länge sen jag drack) hahah , men i alla fall, jag låg på väldigt dåligt  betyg förut (mellan D - C) och nu har jag C- A i alla ämne , ja jag blir bättre i skolan efter att jag har slutat med alkoholen. 
men frågan är, Kommer den där perioden komma tillbaka igen? Jag e fett rädd för det, jag vill inte komma till socialtjänsten eller pyskologerna igen. Fett jobbiga e de ju.  Så vad ska jag göra för att undvika det? Vill liksom vara normal å inte så som jag var förut....

Spana också in:

Mådde du mindre dåligt av alkoholen hela perioden?? Personligen har alkoholen enbart positiv effekt på mig i väldigt korta perioder, ett par dagar, sedan mår jag sämre igen trots fortsatt drickande. Därmed har jag nog svårt att hamna i ett missbruk, och det är väl iofs bra. Brukar ej dricka mer än vad situationen kräver när jag är ensam, dvs 2-3 gånger per månad. I sällskap är det och känns det som ett helt annat drickande, av den festliga sorten osv. Men har sådant sällskap mer sällan än de gånger jag är själv.