Forumet - Komma för snabbt

Komma för snabbt

613 0 11
Tjabbatjena

Har ett problem.. eller kanske inte problem just nu men kommer säkerligen bli!

Är oskuld och känner en fet oro över att komma för snabbt första gången.. typ komma när byxorna åker av eller nåt. När jag runkar så kommer jag fan skitsnabbt, kanske efter 20 sek. Hur ska det då gå när jag är med en tjej? Lär ju inte ens hinna börja innan jag kommer och slaknar..


mvh

Spana också in:

littleskytt:

Är oskuld och känner en fet oro över att komma för snabbt första gången.. typ komma när byxorna åker av eller nåt. När jag runkar så kommer jag fan skitsnabbt, kanske efter 20 sek.


I just wanna say - you are not alone about this probleme my freind!!
har samma problem, oroar mig som fan över att komma för snabbt när man ska ha sex med nån brud. så fort jag bara får en beröring av en brud på armen eller någon sexig titt på mig så får man stake direkt, och vill börja runka!!!

det kännns som man ska komma bara man är med brudarna fan!!
Det oroade jag mig också över men det visade sig att vara tvärtom när det gällde sex. Om du känner att du är nära att komma och inte vill göra det så är det bara att försöka lugna ner dig och sakta ner.

Jag läste att en orsak till att man kommer för snabbt när man har sex är att man tänker för mycket på att man ska komma för snabbt, så tänk inte på det och njut istället.

Sen om du nu kommer för snabbt i början så gör det ju inget, det gör tydligen dom flesta ändå och det är nåt man kan träna på, att bli uthålligare.