Forumet - Komma ihåg namnet på den man har sex med

Komma ihåg namnet på den man har sex med

1548 0 30

Spana också in:

nessah:

Jag har en fråga. Borde man komma ihåg namnet på den person man har sex med? För jag följde med en kille till honom, men när jag frågade om han kom ihåg vad jag hette så visste han inte det. Då gick jag hem, rätt/fel?


Finns inget rätt eller fel,bara man är nöjd med sig själv efter man tagit beslutet.[cheers]
Jag vet namnen på alla jag haft sex med på grund av att jag aldrig någonsin haft sex med en främling, hade nästan det för två veckor sedan MEN eftersom att han inte fick upp den så räknas det inte. Dock så var jag otroligt noga med att ta hans namn.

Det är en personlig åsikt helt enkelt, anser Du att det är viktigt att kunna namnen på de du haft sex med så är det viktigt och anser du inte det så spelar det absolut ingen roll.

Det kan dock finnas bra saker med att kunna namnet, t.ex. om personen i fråga gett dig en könssjukdom, om han glömde kvar sin Ipod bredvid sängen och du gärna vill ge tillbaka den.

Sammanfattning: Helt upp till dig, men det finns inga negativa sidor med att faktiskt kunna killens namn.
Robbin:

What?


En bit gigantisk, muterad hårdost, som luktar vitlöksmarinerad fotsvamp och strumporna från ett helt fotbollslag, som förövrigt brukar springa runt och äta försvarslösa kattungar på onsdags eftermiddagarna och sen åka på semester till thailand bara för att ha nått att göra, och då han är trött på att äta kattungar och vill knapra thailänningar ist! [party]