Forumet - Komma undan billigt

Komma undan billigt

3283 1 63
Det krävs ett helt paket florsocker för 8 cupcakes. Och jag måste baka typ.... några hundra i veckan hela sommaren.

Eftersom mitt café är alldeles nystartat och inte har öppnat än är företagskontot inte så jättefullproppat med pengar direkt.

Hur kan jag få tag på, vi säger, 100 paket florsocker billigt? Funderar på sponsor, men känns som att 100 paket florsocker är för mycket att begära.

Sedan gör jag ganska mycket cream cheese frosting också... Och det går åt 100g för 8 cupcakes. Behöver nog få tag på detta billigt med.

Några förslag?

Spana också in:

Paseo:

Och den länken fungerar inte för mig


"Vanligt ströcker som man stöter i mortel eller kör i mixer om det behövs för konsistensens skull. Man kan tillverka eget florsocker genom att mixa 2 dl strösocker och en tsk maizena (majsstärkelse) tills det blivit pulver, hjälp till att röra om lite manuellt då och då om det verkar bildas klumpar. "

som sagt
Paseo:

Och den länken fungerar inte för mig


"Kan ersättas med: Vanligt ströcker som man stöter i mortel eller kör i mixer om det behövs för konsistensens skull. Man kan tillverka eget florsocker genom att mixa 2 dl strösocker och en tsk maizena (majsstärkelse) tills det blivit pulver, hjälp till att röra om lite manuellt då och då om det verkar bildas klumpar.

Det finns även en del sockerfria sötningsmedel som fungerar bra som ersättning, dessa är ofta tillräckligt finmalda i konsistensen från början."
isola:

men gud vad coolt! fraktar du en massa cupcakes dit varje dag? fryser du in dem du inte säljer och sedan försöker sälja igen?


Jag har inte öppnat än, men kommer frysa en massa grunder till cupcakes, baka hela hela tiden, och sedan klär jag de och dekorerar morgonen innan och även lite på plats. Så får pappa frakta alla cupcakes fram och tillbaka.
Dagen efter säljer jag gårdagens lite billigare, det som inte går åt då måste jag slänga.
Paseo:

Det är lugnt.Nää, det är klart, men behöver 100 paket att börja med. 100 paket räcker till 800 cupcakes tror jag. Matte är min enda svaga sida


vill minnas att det finns regler kring vilken lokal man får tillverka livsmedel till allmän försäljning i, och att de inkluderar att kök i privatbostäder inte ses som helt okej. eller inte sågs som okej, i alla fall.