Forumet - kommer ALDRIG

kommer ALDRIG

4280 1 66

okej, nu är det fan nog. Har ALDRIG, då menar jag INTE ENS I NÄRHETEN av , fått orgasm vid sex. INTE ENS AV SMEK OSV. ALDRIG!!!!!!
Hade pojkvän ett år, KOM ALDRIG. Hade kk, KOM ALDRIG. Har pojkvän nu, KOMMER ALDRIG. Haft andra sexpartners. DET GÅR FÖRHELVETE INTE.

Kommer alltid när jag gör de själv, varje jävla gång, har lätt för det, men när det kommer till att någon annan gör de precis lika skönt för mig, nejnej, då går det ABSOLUT INTE! Jag blir fan knäckt, alla mina vänner håller på hela tiden om att dom kommer 231391 gånger under varje gång man ba mmmm känner tyvärr inte igen mig.

Seriöst, tror det är något fel på min mutta på riktigt, blir ledsen nu. Har levt på mottot "fake it til you make it" men nej jag orkar inte med de längre, vill också komma. arg.

Spana också in:

Om du kan komma av dig själv så är det inget du behöver vara orolig över, det är bara att förklara för din sexpartner hur du vill ha det. Om det inte händer något, ta dennes hand och visa hur du vill att den ska röra dig. Om det fortfarande inte händer något, försök vara tydligare. Det viktigaste är kommunikation. Om du inte tar upp det och försöker hjälpa din sexpartner att få dig att komma, så kommer ingen förändring att ske. Det är således inget fel på ditt könsorgan, utan på ditt beteende. Våga tala om det och visa hur du vill ha det!

brukade ha jättesvårt för att komma vid sex i början av min sexuella karriär lr vad man ska kalla det (lol), tror mkt handlade om att jag inte slappnade av. vaginalt sex äre inte många brudar som kommer av alltid, tyvärr, men det går! ba försök att slappna av, snacka med din partner och va öppen med hur du upplever det osv.