Forumet - ...kommer aldrig få pojkvän efter detta.

...kommer aldrig få pojkvän efter detta.

10249 0 43
hej, det är så att jag har världens fulaste bröst och jag tror inte man kan fixa dom. Mina bröstvårtor är platta och små som fan. Dom sticker bara upp när det är kallt eller när jag får rysningar. Det högra bröstet är större än det vänstra och dom ser fett konstiga ut. När jag hade en pojkvän [2 år sedan...] så var vi ihop i 4 månader, vi skulle ha sex och då visade jag brösten. Han kollade liksom konstigt på dom och sa "Jag vill inte ha en tjej som har sånna bröst, du har ju inga bröstvårtor". Och nu kommer jag aldrig få en pojkvän igen pga brösten. Jag vill inte göra en operation för det är läskigt :/ så hur kan jag få visa brösten utan att skämmas och att killen gillar det? Jag har mått jättedåligt efter den där händelsen.
Senast ändrad 12 Jan 2014, 15:10 av Exner

Spana också in:

Det kommer hela tiden olika sådana här inlägg från främst tjejer som inte tycker att de duger eller att det är något fel på dem, utseendemässigt eller sexuellt. Som kille och utomstående betraktare känns många av dessa obegripliga. Jag tror absolut inte att det är några fel på dina bröst. Du hade en otrolig otur att träffa en kille som kanske har någon form av problem med sig själv. Chansen att det ska upprepas är mycket liten skulle jag tro.


illuminati: Han kollade liksom konstigt på dom och sa "Jag vill inte ha en tjej som har sånna bröst, du har ju inga bröstvårtor"
mpt:hv: var väl bara han som var dum i huvudet då eller
isola: Den killen du var med var en fjant
Kudhos: Det var inte fel på dina bröst, det var fel på din pojkvän.
hej..........: han hade väl inte ens sett några bröst i verkligheten
svnfpudkA: killen verkade vara både ett as och helt dum i huvudet
Aaron: vilken idiot !
Fkpaw: Låter som grabben var ett pucko ://
Gasolinerainbow: Du hade en otrolig otur att träffa en kille som kanske har någon form av problem med sig själv.
sicce: han var ett as
Zodd: Snubben var ett okänsligt svin som tydligen inte brydde sig om dig
ceka92: killen var konstig
MissBadass: Villket as
Som det redan påpekats var det här nog en engångshändelse som du inte borde låta dig påverkas av.Hjärta
varje par bröst är unika, stora, små, platta, fylliga, droppformade, hängiga, toppiga osv osv samma med nippels. Ta det bara lugnt killen var omogen och porrskadad. Hitta en kille med hjärna istället så kommer du förstå att du är precis lika unik och fin som alla andra! :)

V