Forumet - Kommer det som Breivik gjorde hända i Sverige?

Kommer det som Breivik gjorde hända i Sverige?

975 0 147

Spana också in:

Randroid:

Att många på Flashback inte tycker om invandrare heller, och om de gjorde slag i saken med allt som stod på Flashback skulle vi inte har några invandrare kvar.

Du är inte så smart va


Ja, det förstår jag. Fast många på flashback även om det inte representerar Sverige så är det ju många vanliga svenssons vad jag förstår? Som vanlig gemene man?
KnightInShiny:

Över vad? Att SÄPO ska ta dig?


Nej jag är ju själv mörkhyad och man ser ju den ökade främlingsfientligheten över hela Europa och det är jobbigt. Man vill bara vara en del av samhället och inte bli sedd enbart som invandrare och att folk skall ha fördomar om en. Man vill inte råka illa ut eller hamna utanför för att man är svart :(
Jag oroar mig inte för terrordåd, däremot upplever jag att den politiska debatten blir allt kyligare och hätskare. Jag oroar mig för att människor ska övervinnas av rädslan och i desperation över ekonomin/arbetslösheten etc hänge sig åt extrema rörelser som ger till synes enkla lösningar.

Vad gäller ekonomin är jag inte oroad över svenskarnas materiella standard, men däremot över hur den politiska debatten kommer svänga.