Forumet - Kommer få F i allt ty

Kommer få F i allt ty

568 1 4
Kommer få F i nästan alla ämnen förutom typ Geografi inser jag nu (inte helt säkert förrns imorgon då jag får mitt betyg). Kommer denna termin påverka om jag måste gå om nästa termin om jag höjer min i allt då nästa termin? Är inte så insatt om i hur det funkar. Hur vet jag om jag måste gå om. Vet inte alls hur det funkar :I 

Kommentarer (3)

  1. Avatar
  2. Avatar

    Jag är ganska säker på att det är betygen efter vårterminen som räknas när det gäller om man måste gå om eller inte. Något annat känns konstigt, men du borde prata med din lärare eller rektor för att vara säker.

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Verkar vara lite godtyckligt huruvida man måste gå om eller ej, och det är i slutändan upp till rektorn. Om du vill ha ett definitivt svar så är det bara han eller hon som kan svara på det.
Detta är ju bara terminsbetyget där bara det du gjort under denna termin räknas in. I slutbetyget räknas hela din skolgång in. Satsa på att höja dig inför slutbetyget i 8:an så löser det sig nog. Om det är så att du skulle behöva gå om så tror jag de avgör det på slutbetyget isåfall.

Spana också in: