Forumet - Kommer för snabbt

Kommer för snabbt

1820 0 33
Hej när jag och min tjej har sex så kommer jag väldigt lätt, hinner bara få in den och köra en liten stund så kommer jag. Så min fråga är finns det nåt sätt att göra så man inte kommer lika snabbt, nån övning, knep eller liknande? Seriösa svar tack! [smile]

Spana också in:

isola:

Så är det för alla i början. (alla killar dvs).


liar!Trollfan:

[smile]


Ett tips många brukar ge är att onanera en stund innan för att orka mer. Annars så är mitt tips utöver det att köra lugnt. Många tror att man måste knulla snabbt för att det ska vara skönt för båda. Det kan det säkert vara för vissa men man får prata och säga hur man vill göra där.
Sen vänjer sig kuken efter ett tag och kommer inte lika snabbt. Sen hoppas jag att ni kör med skydd (kondom helst med tanke på riskerna). Kondom brukar minska känslan lite för killen så testa det annars om du inte gjort.
Trollfan:

nån övning, knep eller liknande?


1. Tänk på nån död släkting (funkar för mig när jag måste se seriös ut, det kanske har liknande effekt på penisar? Let me know iaf!)

2. Andas lugnt.

3. Stanna upp, ta en paus.

4. Använd kondom, även om ni använder andra p-metoder också. Det minskar känseln lite. Glidmedel kan ju även minska friktionen så att det inte blir fullt lika intensiv friktion mellan penis och slidvägg.
KnightInShiny:

Vissa killar har problem att ens komma när det väl kommer till kritan.


pga nervositet, låg potens eller hög ålder ja, men tror nog att ts problem är mer vanligt när det gäller småkillar.


fast har aldrig haft sex som kille eller legat med någon speciellt ung eller gammal så.
Trollfan:

Men är det lika skönt för tjejen än om man kör sakta för hon stönar mycket mer när jag kör snabbt än när jag kör sakta


Det fina med variation är att det erbjuder olika slags stimulering. Snabb takt har ju sina finesser, men personligen tappar jag känseln helt om det pågår för länge. Ett långsamt tempo möjliggör i sin tur att du kommer djupare in i henne, vilket brukar vara väldigt uppskattat.