Aviseringar
Rensa alla

Kommer han tycka att jag är konstig?


Ämnesstartare

Hej det är så att jag är kär i en i min parallell klass och mina kompisar säger att han är kär i mig då han han försöker få min uppmärksamhet, titta på mig hela tiden och prata med mig. Dessutom så har vi börjat hälsa och krama varandra på morgonen när vi ses. Vi är ibland tsm utanför skolan också och pratar om allt. Men nu är det så här att jag körde S eller K med mina kompisar och när det var min tur tog jag K, och då var min konka att pussa hnm på kinden på måndag när vi ses iskolan. Jag ska såklart säga till hnm innan jag går till skolan att jag fick den konkan av min kompis (jag ska skicka en bild på vår konversation när jag fick den konkan till hnm) men det jag undrar, tror du att han kommer tycka att jag är konstig? Eller tror ni att han kommer tycka om det?


   
Citera
Ämnesetiketter

Det är ju bra att du är ärlig och säga att det är en konka till varför du pussar honom på kinden. Men eftersom att du tycker om honom så kan du ju säga att du inte har något emot att pussa honom på kinden för du tycker om honom. 😉


   
SvaraCitera

Skulle gissa att han inte har något emot det oavsett om du säger att det var konka eller ej.
Du gör som du vill, men hade jag varit i dina skor hade jag nog inte sagt någonting innan, och ifall han mot förmodan skulle bli upprörd så har man ju en utmärkt ursäkt.


   
SvaraCitera