Forumet - kommer inte av kille :(

kommer inte av kille :(

991 0 19
Hej jag har ett jätte problem[blush] Jag kan bara komma av duschen och det har alltid varit så...

Min pojkvän han försöker verkligen få mig att komma men det går bara inte. Är så jävla pinsamt! Finns det inget som han kan göra så att jag kommer lättare när han försöker? Är det någon annan som har samma problem som mig eller har haft?

Bara seriösa svar snälla

Spana också in:

Det är jättemånga som har problem med detta som jag vet om, så du ska absolut inte känna dig ensam.
Tror det bästa är att ni testar er fram, lär er att känna er trygga med varandra så att du verkligen kan slappna av.

Känn inte att det är pinsamt, om han verkligen älskar dej så är det ju inte för sexlivet utan för dig som person. Det kan ta tid innan man kan komma inför en kille, kanske kan ni hjälpas åt att tillfredställa dig båda två.

Ta det lugnt, stressa inte fram något. Om du bara koncentrera dig på att försöka komma hela tiden kommer det bli ännu svårare. Som sagt; Slappna av.

Lycka Till :)
Hade precis samma problem tills jag hittade min nuvarande kille ^^ Det enda jag väl kan säga är att tiden har lärt mig slappna av och vilka ställningar som är skönast. Förra killen var min första och jag visste inget om vad jag tyckte var skönt på något sätt när vi började snuska oss. Med nye killen kunde jag ju iaf instruera honom i grunderna på "det här är skönt" typ och så gjorde vi liksom bara saker som var sköna i början, inga krav. Plötsligt så råkade jag komma! Fast jag har bara lyckats komma en enda gång vaginalt, annars kommer jag bara analt.

Prova att dra med killen in i duschen annars ^^
framtidstron är död:

Lär dig komma genom vanlig onani först och främst. Hur ska han veta vad han ska göra när du inte ens vet det själv


Mycket handlar om att förstå sin egen kropp, tror jag. Jag har alltid varit väldigt nyfiken när det kommer till sex och hur man onanerar på olika sätt men jag hade bara haft sex tre ggr och aldrig kommit.

Nu har jag hittat en kille som jag känner mig tillräkligt avslappnad med att vi testar allt. Jag har bara kommit en gång när han var i mig men vi har inte slutat expimentera. Det ska vara kul att ha sex.

Har du testat att onanera framför honom, det kan få er båda att slappna av. Ibland kan det handla om för mycket på en gång, se om han kan slicka dig och när det börjar bygga upp att han för in två fingrar. Det finns men massa att utforska. Oroa dig inte, du hittar snart ditt sätt.
Stensaxpåse:

Hej jag har ett jätte problem


Tycker de flesta förslag här låter riktigt bra, ett tips till som funkade för min tjej iaf (jag vet alla tjejer är olika så inga kommentarer om det nu) det var att inte ha själva orgasmen som målet utan bara ha det bra tillsammans och låta orgasmen bli ett plus i kanten om den kommer. Annars kan det lätt bli lite spänt och krystat läge och det kommer inte att hjälpa speciellt mycke... sen är ju kommunikation A & O, typ säg vad du gillar och hur han ska göra.

vi killar är ganska korkade speciellt när vi är upphetsade och blodet inte riktigt når hjärnan [wink]