Forumet - kommer inte vidare

kommer inte vidare

246 0 9
e kille på 14 år, haft mkt kontakt med en tjej i klassen, snackat mkt på msn o så.
Jag var/är jävligt kär i henne, jag sade det till henne, sen hände typ ingenting. det gick nån månad, kanske fler än en, och jag ville ha klarspråk om vad fan det var hon ville, och var man "gillad som vän". Dagen efter bröt jag allt, total-iggade hon, blockade från msn etc. Jag trodde att jag kommit långt, ända tills att hon försökte prata med mig igenom en polare(fråga vrf jag blockade bl.a), och då förstördes allt typ.
Jag började bry mig igen, så som jag gjorde innan de sket sig. Under den hela tiden så var jag i helhet deppig också, men jag tänkte att om jag visste hur allt slutade så skulle det gå över. Men nu är jag ju där igen, och jag vet inte hur jag ska göra nu..
Borde jag fortsätta springa eller stanna och konfrontera det?
Har även sagt till mig själv att om hon skulle försöka igen så skulle jag ge henne ett ultimatum - ska du prata så glöm msn.

help plz..
Synd att bryta kontakten bara för att du är kär. Var öppen med det, säg till henne att det är ett lite känsligt ämne så hon inte råkar riva upp några sår och försök att komma över henne. Hitta någon annan tjej du gillar som du kan fokusera tankarna på istället.

Spana också in: