Forumet - Kommer IPRED försvinna nu när 2 från PP går mot rörelsen?

Kommer IPRED försvinna nu när 2 från PP går mot rörelsen?

110 0 21

Spana också in:

Issen:

Med andra ord borde folk redan insett att PP är verkningslösa... de är deras enda fråga... finns 2 andra väletablerade partier med andra åsikter också som håller med på PP's enda punkt.


Nja, att PP fick 7 % kommer definitivt se till att MP, V och S tar den här frågan på större allvar till riksdagsvalet än vad dom hade gjort annars, det är IMO syftet med PP.
schism:

Jaså, isåfall har dom inte varit övertygande nog. Hur förklarar du annars sju procent till PP?


Att folk som vanligt är jävligt oinsatta, åh va bra... nån som vill att jag ska få ladda ner gratis, boom krash rösta... de funkar väldigt ofta så.

Och 7% är inte otroligt mycke, det är 7% av 40% som ens pallrade sina rumpor och röstade.
mjölk:

Alla som håller med om det som PP tycker kanske inte har samma åsikter som V eller MP?


Det är också en bidragande orsak... fast att rösta på PP betyder snarare att man är åsiktslös mellan blocken... förr eller senare måste dom välja.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


schism:

Jag tror inte att dom som röstade på PP är mer oinsatta än övriga. Det kan vara folk som håller med vänsterblocket i just den här frågan men inte i resten -- därav deras röst till PP.


Nej vem har påstått mer än övriga... men sånadär partier drar sig till röster då, strange? Noo.

Och så dedär med personval har också rubbat hela systemet... man slutar rösta på ideologier och röstar på personer, asmånga som slutar rösta på S pga Mona, och ja hon är en hagga... men varför ska man rösta på någon annan person som kanske är bättre person men står för helt andra åsikter som man inte alls gillar.

Nog om de, IPRED va de... orkar inte politiska debatter.
Issen:

Räcker med att vänsterblocket vinner för att de ska försvinna, både MP och V vill ha bort den och legalisera fildelningen... det är bara S med klantiga reppresentatörer som skelar och vägrar säga en riktigt åsikt.


Ursäkta, men vad fan är det du pratar om?
EU har mer än 700 ledamöter, det spelar ingen jävla roll om vänsterblocket i Sverige så är de enda vi skickar till bryssel. Förövrigt är socialisterna för övervakningslagarna...

IPRED kommer från eu, menar du på allvar att du inte visste det? Om Sverige inte följer EU så blir vi stämda (något som har hänt: bara för några veckor blev vi stämda för att vi inte drog igenom EUs datalagringsdirektiv http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2954845.svd). Förövrigt så var det Thomas Bodström (S) som i princip övertygade EU om att de faktiskt kunde övervaka alla sina medborgare (det är bla. han som var initiativtagare till datalagringsdirektivet).

Både den politiska "vänstern" och "högern" i Sverige är för avskaffandet av många demokratiska fri- och rättigheter. Det enda partiet som på allvar motsätter sig detta är PP.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Issen:

Och så dedär med personval har också rubbat hela systemet... man slutar rösta på ideologier och röstar på personer


Eh, nej? Det är ju just motsatsen som gäller? Idag är ju partierna extremt rädda för att vara ideologiska. Genom personval så har man en möjlighet att rösta på människor som faktiskt följer sin ideologi, utan att bli påtvingad att rösta på ett visst sätt bara för att partiet vill det.