Forumet - Kommer jag aldrig fa bort fettet pa ryggen?

Kommer jag aldrig fa bort fettet pa ryggen?

5765 1 61
Jag ar precis pa gransen till underviktig enligt BMI skalan och jag ar smal overallt pa kroppen forutom pa ryggen. De sa kallade "karlekshandtagen" vill inte forsvinna. Gar dessa att fa bort och i sa fall hur eller ar jag helt enkelt byggd sahar?

(Jag skriver pa ett engelskt tangentbord sa ursakta for att jag ej skriver med de svenska bokstaverna!)

Spana också in:

Det finns maskiner på gymmet som tränar ryggen. Gymmar själv regelbundet. Det blir lättare när du kommit in i det och bestämt dig för att ta itu med det och till slut känner du att du mår bra av det under tiden som du gör det.
Först har du en introduktion som du bokar hos dem och sen kan du köra igång och ta det lugnt i början och stegvis öka efter att du orkar mer och bestämma dig för fasta tider att träna på. Planera in det i schemat. [y] Ät mindre fett och kolhydrater också.
elverpigen:

styrketräning


jag håller mig bara smal, fit och stark, är inte något alls i närheten av något muskelberg, haha, så gym är inte alltid synonymt med att vilja ha så stora muskler som möjligt utan ett sätt att hålla sig aktiv i en miljö där ens syfte är att göra endast det. Det kan hjälpa som motivation. Själv springer jag mest och tränar mage, sidorna, rygg, lår och ben. [smile]
ceka92:

jag håller mig bara smal, fit och stark, är inte något alls i närheten av något muskelberg, haha, så gym är inte alltid synonymt med att vilja ha så stora muskler som möjligt utan ett sätt att hålla sig aktiv i en miljö där ens syfte är att göra endast det. Det kan hjälpa som motivation. Själv springer jag mest och tränar mage, sidorna, rygg, lår och ben.


du är 20, hon är 16. man bör inte träna med vikter innan man är 20.