Aviseringar
Rensa alla

kommer jag få matförgiftning osv


Ämnesstartare

åt en pirog som legat i rumstemperatur ca 2 dygn (värmde först i micro), hur stor är risken för obalans i magen nu?


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

jävlar, så snuskig skulle nog inte ens jag vara...

Du kommer nog känna av det, ja. Låg den i paketet eller utanför?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

näää


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lite dumt gjort


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

radartard:

i paketet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Mm, du kommer att dö.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

whatever du överlever nog


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Postorderhoran:

hur stor är risken för obalans i magen nu?

Liten, dels är förpackningen antagligen ganska tät och släpper inte in bakterier, dels lär dem bli ganska nukade i micron.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

AndyH:

Liten, dels är förpackningen antagligen ganska tät och släpper inte in bakterier, dels lär dem bli ganska nukade i micron.

jahaaa jag uppfattade det som att den var micrad för två dagar sedan, sen har legat i förpackningen (med uppklippt flik) och göttat sig...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nä, du klarar dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera