Aviseringar
Rensa alla

Kommer jag gå ner i vikt?


Ämnesstartare

Om jag äter ca 1000 kcal om dagen och joggar 30 minuter varje dag kommer jag då gå ner i vikt eller kommer min kropp ställa in sig på svält? Om den skulle ställa in sig på svält kommer jag ändå gå ner i vikt eller kommer jag stanna på samma vikt?


   
Citera
Ämnesetiketter

Om kroppen svälter kommer du gå upp i vikt när du börjar äta igen, till högre vikt än vad du låg på innan du började svälta. 

Råder dig att äta när du är hungrig, tills du är mätt och träna 3 gånger i veckan. 


   
SvaraCitera
b1son

du går ju ner i vikt
o sen när du inte pallar längre så går du upp i vikt igen
till mer än du vägde innan

försök att inte vilja gå ner i vikt
det är det bästa
ät vad som känns bra
träna för att det är kul
ta hand om dig


   
SvaraCitera

Träna hårt och ät endast nyttig mat och ät mycket. Viktigt att du äter frukost. Jogga och svält räcker inte om du vill komma i form.


   
SvaraCitera

Detta är anledningen till varför människor blir sedda med en facepalm. Att äta endast 1000 kalorier och löpa i den mängden kommer enbart skada dig.

Och lyssna inte på snubben ovan. Du behöver inte träna hårt för att gå ner i vikt. Det är kosten som är viktigast och redan nu trillar du på din egen fälla.


   
SvaraCitera

Det hanlar inte så mycket om mängden du äter utan vad du äter. Ät nyttigt å träna regelbundet så går det bra. Atr svälta resulterar som sagt bara i att du lägger på dig extra mycket sen när du börjar äta...


   
SvaraCitera
time
 time

På Ungdomar.se är det inte tillåtet att tipsa om självskadebeteende. Att äta 1000 kalorier och träna utöver det är alldeles för lite, det är oerhört skadligt och kan leda till allvarliga sjukdomar. 

Jag låser tråden då den bryter mot reglerna, men hoppas för din egen skull att du vågar söka hjälp! 


   
SvaraCitera