Forumet - Kommer jorden gå under 2012?

Kommer jorden gå under 2012?

5142 0 53

Spana också in:

Nu ska jag säga det en gång för alla den 21 December 2012 så slutar Maya kalendern! Maya-folket sa att deras kalaender slutar på det datumet och det innebär att det går in på nästa tidsålder som förut.
Nibiru, Sol-stormar, Ufo Invasion, superwave stråle, Gamma-ray Burst, Supernova, Hypernova,Svart Hål, Galaktiskt hål, asteroid kommer inte att inträffa till 100 %.

Maya-folket sa klart och tydligt att inget kommer att hända 21 December 2012 utan att deras kalender börjar om. Tror du fortfarande på att Jorden går under den 21 december 2012. Då behöver du skaffa dig en Dold text: Foliehatt
Nibiru finns inte, det är bara galenskaper, som planet X och allt den skiten.
Några asteroider påväg hit som kommer hota vår existens finns inte, den enda som är i närheten är Apophis, men den får vi vänta några år till på och även om den träffar kommer den inte utrota allt på jorden.
Det här med att jorden kommer gå i bana med solen och centrum på vintergatan den 21 december eller vad det nu var, det där är egentligen det roligaste... Det där händer varje år den 21 december haha, så varför skulle det hända något just 2012 bara för att maya kalendern slutar då.

Det enda som återstår är vidskeplighet :P Och det har nog motbevisats tillräckligt har det inte?