Forumet - Kommer mensen nästa vecka?

Kommer mensen nästa vecka?

832 0 13
Det beror på hur länge du brukar ha mens. Om du har över 7 dagar så kan du få det nästa vecka också men det är ganska ovanligt. Allas mens är olika lång, olika ofta och olika mycket så en app kommer inte att vara anpassad till just dig på det sätt att den kommer kunna säga exakt när din mens kommer varje månad. Om du nu alltid haft mens i sju dagar tidigare (eller mindre) så skulle jag tro att du klarar dig utan att få den när du ska till Italien Glad.

Vad kul att du ska dit förresten! Har alltid velat åka dit men har inte varit där än, hoppas du får en trevlig resa!HjärtaHjärta

Spana också in:


Rebecca00: Det beror på hur länge du brukar ha mens. Om du har över 7 dagar så kan du få det nästa vecka också men det är ganska ovanligt. Allas mens är olika lång, olika ofta och olika mycket så en app kommer inte att vara anpassad till just dig på det sätt att den kommer kunna säga exakt när din mens kommer varje månad. Om du nu alltid haft mens i sju dagar tidigare (eller mindre) så skulle jag tro att du klarar dig utan att få den när du ska till Italien Glad.

Vad kul att du ska dit förresten! Har alltid velat åka dit men har inte varit där än, hoppas du får en trevlig resa!HjärtaHjärta
tack!!

Cobrak:
sov du på biologilektionerna elr??
Nej jag ritade av läraren, nyckelpigor och lite fjärilar. Somnade halvt under nån film dock.

Alltid skönt och få mensen en dag innan man börjar jobba/ut på äventyr. Det kommer mest första dagen, iaf för mig. Nästa dag är som vanligt, bara lite matt.

Mindre kul när det kommer då man minst anar det, har aldrig haft problem med min mens men någon säger alltid "varför gör du inte en liten prick i kalendern". Orka bry sig om man inte ska göra nån sjukhusgrej, eller om man inte har ont av det helt enkelt. Låt den komma när den kommer och alltid ha en binda med sig i ett hemligt fack i väskan. Kanske nån Ipren.