Forumet - Kommer piratpartiet eller sverigedemokraterna in i EU?

Kommer piratpartiet eller sverigedemokraterna in i EU?

2276 0 107

Spana också in:

variabel:

Ja, bara piratpartiet (Du röstade på detta alternativ)


Det finns i alla fall en stor chans för det. De fick ju 5,1 i DN´s undersökning och det ger ju ett mandat.
Det är väldigt få som röstar i EU-valet, vilket är till fördel för PP, speciellt när de får tag i unga väljare och får dem att rösta (i förra valet röstade 1/4 av alla ungdomar).
Det är möjligt att sverigedemokraterna kommer in, det är iof bra de har en del bra åsikter, till exempel att svenska regler ska gälla i sverige. jag har själv typ åsikter som tex. ingen hemundervisning i skolorna. vi har fan annat att lägga våra pengar på. ska alla bli muslimer nu eller varför byggs moskeer överallt ??

Men såklart är jag inte rasist, och det här att dom vill att vi bara ska adoptera barn från typ norge och danmark, det är så extremt och jättefel! Men hur som helst, det finns en chans att dom får plats
I dagsläget tror jag att både Piratpartiet och Sverigedemokraterna kommer igen. Däremot hoppas jag att bara Sverigedemokraterna kommer in. Piratpartiet kör med mycket fula trick, bland annat medlemsfuskar de och ljuger om Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna är emot både FRA-lagen, IPRED-lagen, datalagringslagen och EU. Hade Sverige inte varit medlem i EU hade vi sluppit många av dessa integritetskränkande lagar. Piratpartiet är däremot inte emot vare sig EU eller EMU, vilket betyder att alltmer kommer att flyttas från Sverige till Bryssel och att Piratpartiet inte kommer att kunna stoppa dessa lagar.

Sverigedemokraternas toppkandidat i Europaparlamentsvalet, Sven-Olof Sällström, har sagt att den personliga integriteten är väldigt viktig för honom:

http://sydsvenskan.se/sverige/article429721/Fa-EU-toppar-forsvarar-Ipred.html

"Sven-Olof Sällström är Sverigedemokraternas förstanamn:

– Den personliga integriteten måste skyddas. Häxjakten på en stor del av Europas ungdomar måste upphöra."

Dessutom tänker Piratpartiet samarbeta med liberaler och miljöpartister i Europaparlamentet, vilket är helt galet. De är också kraftigt emot Sverigedemokraterna och har ingenting emot massinvandring, mångkultur eller massinvandring. Partiet har vissa vänsterextrema och socialliberala drag. De har inget emot att EU tänker släppa in 50 miljoner afrikanska "arbetskraftsinvandrare" eller att Turkiet kan komma att bli medlem i unionen, vilket skulle mer än dubbla unionens muslimska befolkning.

Därutöver är Piratpartiet ett oansvarigt enfrågeparti. De är verkligen ett enfrågeparti. Deras toppkandidat Christian Engström, tidigare folkpartist, gjorde bort sig rätt rejält i en debatt i "Agenda" nyligen. Det är alltså helt onödigt som sverigedemokrat att rösta på Piratpartiet eftersom man kan slå minst två flugor i en smäll och med gott samvete istället rösta på Sverigedemokraterna.

Egentligen har Sverigedemokraterna många fler väljare och sympatisörer än Piratpartiet, men det gäller att alla sverigedemokrater röstar i EU-valet den 7 juni för att partiet ska komma in i Europaparlamentet. Här kan man läsa mer om Sverigedemokraternas EU-politik:

http://www.sverigedemokraterna.se
http://www.sverigedemokraterna.eu
http://www.sverigedemokraterna.eu/politik.php
http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_id.php?action=fullnews&id=236

Jag kommer självklart att rösta på Sverigedemokraterna i EU-valet den 7 juni. Det är dags att ta tillbaka Sverige från Bryssel. Det är dags att rösta svenskt. Redan den 20 maj kan man börja förtidsrösta.
Palett:

Det är möjligt att sverigedemokraterna kommer in, det är iof bra de har en del bra åsikter, till exempel att svenska regler ska gälla i sverige.


Japp, det är mycket möjligt att Sverigedemokraterna kommer in. Senast idag får SD 2,51 procent i en EU-valsmätning från Sifo medan PP får drygt 3 procent. Saken är att etablissemanget hellre ser att ett ofarligt parti som Piratpartiet kommer in än att SD gör det. PP är inte ett hot mot någon. De kan ändå inte göra något. Om SD kommer in betyder det dock en riktig förändring. PP kan komma att bli det nya Junilistan, som också var etablissemangets trick för att lura EU-motståndare. Sverigedemokraterna är egentligen det enda partiet som är motståndare till att Sverige säljs ut till EU. Vänsterpartiet är inte principiella motståndare till EU av demokratiska skäl utan för att man inte anser att unionen för en tillräckligt socialistisk politik

Palett:

jag har själv typ åsikter som tex. ingen hemundervisning i skolorna. vi har fan annat att lägga våra pengar på. ska alla bli muslimer nu eller varför byggs moskeer överallt ??


Helt rätt. Sverigedemokraterna är emot offentligt finansierad hemspråksundersökning. Om invandrare vill ha det får de finansiera det själva. Förut hade man det i Danmark, men sedan SD:s systerparti Dansk Folkeparti fick stort inflytande över den danska politiken, framför allt invandringspolitiken, har man avskaffat det och gjort det frivilligt. Det har förbättrat assimilationen och anpassningen av invandrare i det danska samhället. Dessutom har det enorma penga- och resursslöseriet upphört. Sverigedemokraterna är också som enda parti motståndare till att fullskaliga moskéer byggs i Sverige och att Sverige, Norden, Europa och västvärlden islamiseras alltmer.Palett:

Men såklart är jag inte rasist, och det här att dom vill att vi bara ska adoptera barn från typ norge och danmark, det är så extremt och jättefel! Men hur som helst, det finns en chans att dom får plats


Sverigedemokraterna är inte heller ett rasistiskt parti. Partiet har aldrig fört en rasistisk politik. Däremot har det funnits ett visst antal olämpliga medlemmar och företrädare, men de är sedan länge bortrensade ur partiet. Ser man på riksdagspartierna historia är SD:s ingenting.

Kravet på förbud av utomeuropeisk adoption, som åsyftar ovan, är något som Sverigedemokraterna strök redan 2002, alltså för cirka sju år sedan. Inte ens när man hade det i partiprogrammet fanns det något rasistiskt med det. Det var för barnens bästa. Många internationellt adopterade vill själva förbjuda internationell adoption eftersom det har mycket skadliga effekter på många av adoptivbarnen. Bland annat är självmordfrekvensen mycket högre bland sådana barn. Men som sagt är det något som SD har tagit bort ur sitt partiprogram för länge sedan.

Idag har var tionde medlem i Sverigedemokraterna invandrarbakgrund, exempelvis. SD kritiserar den förda massinvandringspolitiken, som är helt extrem, och inte enskilda människor.